Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad 2: De bedste applikationer

iPad 2: De bedste applikationer

iPad 2 landede i de danske butikker lige inden weekenden. Her er de bedste applikationer til iPad 2 lige nu.

Nedenstående applikationer er enten lavet specielt til iPad 2 eller haft en speciel opdatering, som gør brug af de nye features der er i den nyeste tablet fra Apple.

Der er applikationer både for dig, som bare vil spille spil - men også for dig som kan lide at producerer film og/eller musik.

...og er du online på alle de sociale medier, så er applikationen “Flipboard” dit samlested, hvor du får samlet alle informationer i dit “eget” magasin.

GarageBand
GaraBand er applikationen, som formentlig vil være med til at sælge millioner af iPad 2 enheder. Det er en applikation, som er nem at lave numre på der lyder professionelt. Du kan også benytte rigtige instrumenter med den.
Download GarageBand for 30 kroner her.

iMovie
Har du erhvervet dig iPad 2 og filmer du lidt ting med kameraet, så er iMovie en “must have” applikation. Du kan redigerer video så du bliver den næste store filmproducent.
Download iMovie for 30 kroner her.

Infinity Blade
Hvis du er hooked af spillet Infinity Blade, så er det et også et “must have” til din iPad 2. Både på første generation af iPad og på iPhone 4 er det en fornøjelse at spille Infinity Blade - men på iPad 2 bliver du bare taget op på et niveau højere.
Download det for 36 kroner her.

Flipboard
Er du online 24/7 på Facebook, Twitter og alle de andre sociale websites, så er applikationen Flipboard den applikation der binder det hele sammen. Du får alle informationer ind i dit “eget” skræddersyede magasin. Flipboard er nyheds applikationen over dem alle.
Download den gratis her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies