Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad 2 flashet i offentligheden

iPad 2 flashet i offentligheden

Tag et rum fuld af journalister, og de ser ikke skoven for bare træer. Jo, én spottede den nye iPad 2.

Ingen ved hvornår den kommer. Jo, det bliver nok her i indenfor de næste måneder at iPad 2 frigives i USA. Men bortset fra dette er de fleste nyheder om iPad 2 lige nu bare rygter.

Men nu er iPad 2 blevet spottet udenfor Apples kontorer. Det var til Rupert Murdocs News Corps lancering af online avisen Daily i New York.

Men det pudsige er at rummet var fyldt op med journalister, og ingen af dem bemærkede tilstedeværelsen af denne lille berømthed. Det nærmeste vi kommer en VIP gæst indenfor elektronikken.

Jo, et enkelt øjenvidne spottede den, og tippede derefter Reuters.

Ingen billeder, desværre, men det var en iPad som adskilte sig fra den nuværende bl.a. med et kamera på fronten, placeret i øverste hjørne af skærmen. Måske en prototype, men en fungerede udgave.

Den nye avis er skabt fra grunden til iPad, så dette pressemøde var fælles for News Corp og Apple. Måske netop derfor kunne forventes en lille "teaser" som denne. Og så bemærkede de fleste det ikke engang.

Udover front kamera, og ditto bagpå, så er resten omkring iPad 2 fortsat gætterier og rygter. Nogle skriver den kommer med Retina skærm som iPhone 4, andre at den ikke gør. Så detaljerne må vi vente lidt med endnu.

Apple holder normalt kortene tæt ind til kroppen. Så næste gang vi ser iPad 2 flashet i offentligheden, bliver vel først på det event hvor den frigives.

Kilde:
Reuters

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Fleury29 03-02-2011 18:01:17

Efter hvad jeg kan læse så er retina display når at der er 300 ppi.. Lige nu ligger iPad skærm på 132 ppi, og det er en opløsning på 1024x768, så den opløsning skal være 2,27 gange større for at komme op på at være "retina display"..

Det giver en opløsning på 2327x1745.. Så det tvivler jeg nu meget på..

0 0
Søren 04-02-2011 15:13:53

iPhone4 har da retina display...

0 0
Fleury29 04-02-2011 19:29:13

Ja.. Men jo større skærm jo dyrer bliver det... Tænk på at den skal have en så høj opløsning på en så lille størrelse skærm...

Fx hvis du kigger på edbpriser efter en computer skærm med minimum opløsning på 2048 x 1152 så er den billigst skærm 2300 kr og det er 23 tommer skærm, så der er der mere plads til pixlerne, og der er vi stadigvæk under den opløsning som ipad vil skulle være for at være "retina". Går vi lidt længere op kommer vi op på 27 tommer skærm og med en opløsning på 2560 x 1440, så er vi ca i samme opløsning som vi skulle have for at på en 10 tommer skærm vil det blive retina, men nu snakker vi så en skærm der er næsten 3 gange så stor...

Håber du forstår hvor jeg vil hen med det her... Samtid skal skærmen også være meget tynd og vil bare kræve mere størm og grafik kraft at kører den så højopløsning jo...

0 0

Om brug af cookies