Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad 2 giver nyt håb om Dual-Core iPhone

iPad 2 giver nyt håb om Dual-Core iPhone

Den nye iPad 2 får en nye Dual-Core microprocessor indbygget. Det får analytikere til at tror på en fremtidig iPhone med Dual-Core.

Efter den nye Apple iPad 2 er blevet præsenteret med microprocessoren A5 og Dual-Core-chip, giver det nyt liv til forhåbningerne om, at fremtidens iPhone også får Dual-Core indbygget. Det skriver Computerworld.

Det er analytikere, der over for Computerworld spår om en Dual-Core iPhone. Om det bliver iPhone 5 der får Dual-Core, eller om vi skal vente endnu længere, melder historien ikke noget om.

A5-chippen giver et boost til både grafik- og applikationsydelse, uden at gå på kompromis med batterilevetiden, siger analytikere. A5 giver dobbelt så meget CPU-kraft og ni gange så meget grafik-ydelse som sin forgænger A4, fortalte Apple under præsentationen af iPad 2.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

sebQbe 08-03-2011 11:49:37

Tror vist ikke der er meget tvivl om hvorvidt iPhone 5 får A5 processoren eller ej. Der er intet der taler for at den ikke skulle få den.


Hmmm, kunne være man skulle blive analytiker?

0 0
peter 08-03-2011 13:01:01

Ja en ting er at Computerworld kommer med noget så dumt, det er jo bare det niveau CW normalt kører på, men at mobilsiden så citerer CW må vist bare betegnes som useriøst!

Desuden så synes jeg det efterhånden er hver gang jeg synes en er artikkel er tåbelig eller fyldt med fejl at den så viser sig at være skrevet af dig May - kom nu ind i kampen!

0 0

Om brug af cookies