iPad 3 med 8 Megapixel kamera

Det seneste rygte angående iPad 3, går på at den bliver udstyret med et 8 MP kamera, af samme type som i iPhone 4S.

iPad 3 med 8 Megapixel kamera

Vi kommer tættere og tættere på en præsentation af den nye iPad 3, og langsomt bliver flere og flere specifikationer og billeder lækket til offentligheden.

De seneste rapporter afslører, at iPad 3 vil komme med et 8 Megapixel kamera, skriver Apple Daily. Kameraet skulle være af samme type, som det der sidder i iPhone 4S, beretter 9to5Mac.

Kameraet i iPhone 4S har fået mange roser med på vejen, og vil du læse mere om kameraet i iPhone 4S, kan du læse Mobilsidens anmeldelse af telefonen.

iPhone 4S fik opgraderet kameraet fra iPhone 4, som havde et 5 megapixels kamera. I den nye iPhone 4S er sensoren bedre til at opfange lys, og kan således opfange 73 procent mere lys end forgængeren. Det gør kameraet i stand til, at tage gode billeder, selv under dårlige lysforhold.

Kilde: 9to5Mac 

Emnet er ikke færdigdebatteret

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 14/2/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel med tematikken Tre uger til iPad 3 – Du kan læse den her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .