iPad 5 og iPad Mini 2 spottet

Billeder af Apples nye tablets er blevet lækket til offentligheden – det drejer sig om iPad 5 og iPad Mini 2.

iPad 5 og iPad Mini 2 spottet

Dønningerne har dårligt nok lagt sig, efter præsentationen af Apples nye telefoner, iPhone 5C og iPhone 5S, før nye rygter og uofficielle billeder, af kommende Apple produkter, ser dagens lys.

Denne gang drejer det sig om lækkede billeder af kommende tablets fra Apple, som hjemmesiden SonnyDickson har gjort tilgængelige.

Billederne viser angiveligt den nye iPad, som på billederne har fået navnet iPad 5, og den næste generation af iPad Mini, der navngives med et to-tal.

Der følger ingen yderligere informationer med billederne, men umiddelbart er der designmæssigt ikke det store ændringer på produkterne.

Begge er udført med en aluminiums bagside og med det karakteristiske æble-logo i midten, højtaleren og ladestikket er placeret i buden, og kameraet i øverste hjørne.

Kilde: SonnyDickson

Opfølgning af sagen

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden gik et skridt videre. 6/9/2013 havde vi dette at sige med artiklen Forening presser forældre til at erstatte iPads – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..