iPad 5-prototype i muligt læk – se billede og specifikationer

Den næste iPad i rækken bliver både smallere og lettere, lyder det fra rygtesmedene.

iPad 5-prototype i muligt læk – se billede og specifikationer

Når Apple sender den næste udgave af den originale iPad på markedet, vil den være udstyret med samme størrelse skærm, men alligevel være smallere. Det skriver tablet-news.com.

Årsagen er, at skærmen måler de velkendte 9,7″, men til gengæld vil kanterne ved siden af skærmen – de såkaldte bezels – være markant tyndere. På den måde vil udtrykket komme til at minde om iPad Mini, som har samme bezel-koncept, men er udstyret med en 7,9″-skærm.

Det er imidlertid ikke det eneste sted, der vil blive skåret. iPad 5 skulle således blive 15 procent tyndere end sin forgænger, og henholdsvis 25 procent og 33 procent lettere i vægt sammenlignet med iPad 3 og iPad 4, forlyder det.

Specifikationerne skulle blandt andet tælle Apple A7X-processor, 8 megapixel-camera og intern lagerplads op til 128 GB. Andre rygter har budt ind med trådløs opladning, hvilket vil være et helt nyt skridt for Apples produkter, men som allerede er set hos eksempelvis Nokia.

Nedenfor fremgår det billede, som hævdes at være en prototype af iPad 5.

Læk, iPad 5-prototype

Efterfølgende om temaet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 12/6/2013 publicerede redaktionen en artikel omkring emnet Elgiganten chokerer med iPad til foræringsprisKlik her for at læse artiklen.. Få også seneste nyt om sagen her.