Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad Air 2 kommer snart og vil blive endnu tyndere

iPad Air 2 kommer snart og vil blive endnu tyndere

Rygterne om iPad Air 2 tager til, så et event i oktober synes snart uundgåeligt

iPad Air's afløser er lige rundt om hjørnet, hvis man skal tro jungletrommerne. Rygterne går på, at Apple vil holde et event den 16. oktober, hvor iPad Air 2 vil blive præsenteret.

Læs også: Apple iPad Air 2 - første billede dukker op

Det er dog samme dag hvor rygterne siger, at HTC og Googles vil præsentere deres Nexus 9 Tablet. Så hvad der er op og ned, må vi vente og se, til vil får en offentlig udmelding.

Læs også: Nexus 9 rygtes med konkret lanceringsdato

Nyhederne i iPad Air 2 går på at den bliver endnu tyndere. Rygterne siger at den bliver verdens tyndeste tablet, men selv samme rygter siger, at Apple har barberet 0,5 millimeter af den nuværende 7,5 millimeter tynde iPad Air. Det giver en tykkelse på sølle 7,0 millimeter, men Sony kan prale med 6,4 millimeter tynde Xperia Z3 Tablet Compact og Xperia Z2 Tablet. Så Air 2 skal på lyn slankekur, hvis den skal under Sony's Xperia tablets.

Derudover skulle iPad Air 2 nu også få TouchID, så man ikke behøver indtaste kode på iPad'en, ligesom det formentlig også åbner op for mobilbetaling via Apple Pay.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 08-10-2014 00:27:58

Enhederne er så tynde nu, at det ikke giver mening, at prøve at gøre dem tyndere længere. Hvorfor ikke beholde størrelsen, og så udnytte den ekstra plads i kabinettet til et større batteri?

Dette er bestemt ikke kun et hån mod Apple. Det gælder dem alle. Folk bliver ikke imponeret over et spring fra 7 til 6.5mm. Det er komplet ligegyldigt. Til sidst bliver enhederne bare så tynde, at de bliver skrøbelige og kun kan holde strøm i et par timer.

4 3
Naggie21 08-10-2014 00:32:16

Nå ja. Og så nævner i lige netop Xperia Z2 Tablet. Den har jeg selv og den er så tynd, at den faktisk ikke er rar at betjene uden cover. Købte det tyndeste cover jeg kunne finde på Amazon, da den lige var kommet ud, og den giver den en perfekt tykkelse.
Men som jeg nævnte før, så påvirker det netop batteritiden. En typisk iPad eller Samsung tablet kan klare ca 10 timer. Z2 Tablet kan kl 6-7 timer.

1 0
Tommy Lindegaard 08-10-2014 11:08:51

Jeg synes faktisk Z2 er lækker fordi man hver gang bliver overrasket over hvor tynd og let den er. Den føles skrøbelig, men er det på ingen måde. Til dagligt bruger jeg en iPad Air, men på kontoret har vi også en Z2, så jeg synes kun det er positivt, hvis Air 2 bliver tyndere og lettere.

Men du har da helt klart en pointe med batteritiden. Dog skal man ikke undervurdere hvor meget software ændringer/opdateringer kan gøre ved batteritiden. Android L siges at have omkring 30% bedre batteritid, så med Android L på en Z2 kommer vi også i nærheden af 10 timer.

0 0
Tommy Larsen 07-10-2014 13:18:21

hvad med ipad mini retina 2 ?

0 0
Tommy Lindegaard 08-10-2014 11:05:18

Det siger rygterne ikke noget om, men iPad Mini 2 (eller "Retina 1", som du nok vil kalde den) er der ikke nogen skriverier om. Men Mini 2 er fra November 2013, så den kunne også godt bruge et performance-hop, om ikke andet, så hvert fald for at få TouchID. Lad os se hvad der sker :)

0 0

Om brug af cookies