Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad Air afløser: nyeste info

iPad Air afløser: nyeste info

Det er ved at være nogle måneder siden iPad Air blev introduceret og derfor kommer der nu spekulationer om næste version

Da iPad Air blev introduceret i efteråret 2013 var det med et nyt design, men den kommende opdatering vil kun være en hastighedsopdatering. Designet vil være næsten uændret, mens ydelsen vil få et boost på grund af den kommende A8 chip. iPad Mini vil dog ikke stå i skyggen, så Minien skulle efter sigende også få A8 chip.
De nuværende iPads og iPhone kommer med A7 chip som var en af de første 64-bit chips på markedet til smartphones.

Derudover skulle der komme 8 MPix kamera i stedet for det nuværende 5 MPix. Startknappen skulle med den kommende generation også få Touch ID, hvilket var lidt en skuffelse for nogen, at iPad Air ikke fik det i 2013, når nu iPhone 5S der blev lanceret to måneder før, fik Touch ID.

Lanceringen skulle være allerede i Q3, som går fra juli til oktober. iPad Mini har åbenbart ikke slået helt så meget igennem, som Apple selv havde håbet, så den kommende Mini bliver tilsyneladende lavet i færre antal, men dog ikke droppet helt.

En iPad Pro med 12.9” har også fyldt en del i rygtemøllen, men meget tyder på at vi skal vente helt til 2015. Hvad den bliver er endnu uvist og det kan være alt fra blot en iPad med større skærm eller en hybrid med tastatur a la HP Spectre X2 eller Asus’ Transformer serie.

Du kan se vores anmeldelse af iPad Mini med Retina skærm her og anmeldelsen af 9,7" Air anmeldelsen er her, begge fik i øvrigt 6 ud af 6 stjerner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies