Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad bruges oftes kun til sjov og spas

iPad bruges oftes kun til sjov og spas

iPads og tablets bruges oftest til blot at surfe på nettet med og spille – kun cirka hver femte bruger den til noget seriøst.

Salget af tablets er for alvor eksploderet og mange har set dem, som en afløser for deres bærbare computer. Men en ny undersøgelse viser, at kun cirka hver femte tablet-ejer bruger tabletten i erhvervsmæssige sammenhænge. Størstedelen bruger den til at surfe på nettet, spille, se film og tjekke mail på. Det skriver Politiken.dk.

Undersøgelsen blev foretaget i februar måned, hvor 1.857 amerikanske tablet-ejere blev udspurgt om deres vaner.

Til trods for det kun er omkring 20 procent, som siger de bruger deres tablet til seriøst arbejde, så har 30 procent fået den gennem deres arbejdsplads.

Deltagerne i undersøgelsen, som også ejer en smartphone, benytter deres tablet 36 procent oftere end telefonen når det handler om at gå på nettet.

Apples iPad er fortsat den mest populære tablet i verden, til trods for, at Android-tablets nu, ifølge IDC, har overhalet når det kommer til markedsandele.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Onkel_Per 12-05-2013 13:29:22

Nu vil jeg så være en af "de fleste", for hos os bliver iPad'en faktisk kun brugt til spil og lidt surfing.
Skal det være seriøst arbejde/skole tages der en bærbar i brug.

0 0
Mikael 10-05-2013 10:53:17

Det er nok fordi det især er børn der bruger den i hjemmet. Men der er sgu da også mange forretningsfolk der har en iPad, de bruger den nok ikke til sjov og spas?

0 0
Jeppe Andersen 10-05-2013 10:46:14

Det kunne være oplagt hvis i :

- Havde man valgt at fokusere hvad privat forbrug indebære og hvad erhvervsforbrug indebærer?

Eller hvilke erhvervsgrupper der har hvilke behov? Sælgere der præsentere løsninger kunne godt anvende en tablet i stedet for en bærbar.

0 0

Om brug af cookies