Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad: Det hurtigst sælgende elektronik nogensinde

iPad: Det hurtigst sælgende elektronik nogensinde

Apples iPad sælger bedre end DVD-afspilleren gjorde.

Selv om iPad'en endnu ikke er officielt lanceret i vores del af verden (læs: Norden) så kan Apples tablet-computer alligevel bryste sig med titlen som verdens hurtigst sælgende elektroniske enhed.

Den har overhalet den hidtidige nummer ét, dvd-afspilleren, med flere længder, skriver CNBC i en artikel.

Det er analytikere hos Bernstein Research, der har regnet på tallene, og det skal for en god ordens skyld nævnes, at tallene ikke inkluderer mobiltelefoner.

Dvd-afspilleren har hidtil været den elektroniske enhed, der hurtigst kom ind i hjemmene. Men, mens der blev solgt blot 350.000 dvd-afspillere i produktets første leveår, er der langet imponerende 3 millioner iPads over disken i løbet af tablet-computerens første 80 levedage. Bernstein gætter på at der sælges omkring 4,5 millioner iPads i kvartalet.

Selv den første iPhone solgte "kun" en million eksemplarer i det første kvartal efter den blev lanceret.

Hvis iPad'ens succes fortsætter med samme fart, betyder det, at den i sig selv bliver den fjerdestørste elektronikkategori, målt på salg, allerede næste år. Det betyder, at der vil blive solgt flere iPads end spillekonsoller. Kun fjernsyn, smartphones og bærbare computere sælger fortsat mere.

Der er stadig ingen der tør gætte på, hvornår iPad sælges officielt i danske butikker, selv om man allerede nu kan købe den flere steder pga. parallelimport - blandt andet hos L'easy.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 15-10-2010 00:30:37

Man kan ikke sammenligne tallene for Ipad med DVD-afspilleren. Der har været tablet-pc'er i mange år, IPad er blot en af mange, omend den første der blev rigtig populær. Så man sammenligner en generel enhed (DVD-afspilleren) med en specifik model af en tablet-PC. Det giver ikke meget mening.

0 0

Om brug af cookies