Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad er bare dyrt legetøj

iPad er bare dyrt legetøj

En iPad er kun til sjov og ikke en erstatning for en computer, viser en undersøgelse.

Når Apples tabletcomputer iPad købes, er det blot for underholdningens skyld, og ikke for at erstatte en traditionel computer.

Ifølge en undersøgelse fra Citigroup, udført blandt 1800 briter, amerikanere og kinesere, har de fleste købt en tabletcomputer fra Apple, fordi den betragtes som "flot legetøj".

Udover netsurf og e-mail, bliver enheden stort set ikke brugt til arbejdsrelaterede opgaver.

Læs også:
- Test af Apples iPad 2 

Test: Derfor skal du vælges iPad 2

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Andreas Hein 04-10-2011 14:36:49

Jeg skal til at læse i Aarhus, men bo i København. Her forestiller jeg mig, at et netbræt i en eller anden udgave vil være en fantastisk hjælp. Den er let at slæbe rundt på vs. en bærbar, og ved brug af Dropbox synkroniserer den jo mine dokumenter, så jeg kan arbejde videre på dem, når jeg er hjemme ved pc'en. Så til tog, til noter ved forelæsninger og lignende forestiller jeg mig virkelig, at netbrættet kan komme til sin ret.

0 0
Frederik 21-11-2011 22:09:43

Nej egentlig ikke.

Du bliver hurtigt meget træt af at skrive noter i forelæsningerne på et netbræt (jeg taler af egen erfaring). Plus, hvis du så også tager et tastatur med for at rette bod på dette problem, så vejer de samlet set en hel del mere end en lille bærbar. Og endnu værre: Forestil dig at skulle sidde og holde netbrættet oprejst flere timer i træk for at kunne se en film i toget f.eks. Her holder den bærbare computer automatisk skærmen i den korrekte vinkel i forhold til dine øjne. Det er og bliver et legetøj med sådan et netbræt ;-)

0 0
chris 04-10-2011 11:50:21

Jeg er normalt meget kritisk overfor Apple og deres produkter, som jeg mener er overvurderede.
Men de sidste 4 måneder har min Ipad 2 været et helt uundværligt arbejdsredskab.
Den har udfyldt en rolle som dokuimentsamling. Både skrift og billeder. dokumenter som jeg ellers ville have i papirform eller på PC. Men den bærbare ville fylde for meget og papiret ville blive væk :). Ipaden og dens formiidable batteritid var perfekt til de 8-9 timers arbejdsdage jeg har.
Bevidstheden om at man har sine dokumenter samlet et sted kan ikke undervurderes.
Jeg har købt den mindste Ipad og næste gang vil jeg have en med Simkort idet opkobling via hotspot fungerer smertefrit med Iphone, men er lidt(meget lidt) bøvlet med joikuspot. Og jeg tror ikke jeg skal have en Iphone.
Men hatten af for Ipad. Den har hjkulpet mig meget. Det er muligt en anden tablet kunne have gjort det samme. Men ipaden var det sikre valg.

0 0
chris 04-10-2011 11:53:18

Desværre er den lidt dårlig at skrive på, når det går hurtigt og man ikke gider at læse korrektur før man afsender.
Beklager stavefejl:)

0 0
Thomas 04-10-2011 09:46:59

Det jo klart når det bare er et up-scaled mobil OS.

0 0
ulrik 04-10-2011 10:35:55

jeg vil nu mere, det også gælder fx. galaxy tab 10.1, som jeg selv er den lykkelige ejer af, det er (super) legetøj, intet andet. tror ikke, at det har noget med OS at gøre, men manglende fysisk tastatur etc...

0 0

Om brug af cookies