Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad kan købes i Danmark

iPad kan købes i Danmark

Apples iPad er endnu ikke kommet i en dansk udgave, men EU-versionen kan købes i danske butikker som Wupti.com og Metro.

Mens danske Apple-fans fortsat venter på, hvornår Apple sender den danske version af iPad’en ud på det danske marked, kan en europæisk udgave købes på Wupti.com og hos engrosvarehuset Metro.

De omtalte iPads er importeret fra udenlandske forhandlere, og har derfor engelsk styresystem og engelsk tastatur.

Når der kommer en officiel dansk model på markedet, vil man kunne opadatere sin software, så man får dansk styresystem og tastatur.

Ikke billigere

Wupti.com sælger fire forskellige udgaver af iPad’en (EU-udgave) hvoraf iPad 64 GB Wi-Fi+3G koster 7.599 kroner. Samme model i Metro koster 7.123,77 kroner. 

Du kan også købe iPad 64 GB Wi-Fi+3G i den tyske Apple Store til 5.963 kroner. 

Ønskes et alternativ til iPad, så er Samsung snart på markedet med en tablet-computer, der kører systemet Google Android. Navnet er Samsung Galaxy Tab.

Læs også:
 - Blog: Mit liv med Apple iPad

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

03-09-2010 10:25:35

Hvis du ønsker at købe en tablet PC venligt dag, Apple IPAD er en pålidelig valg. men hvis du ikke ønsker at købe Apple IPAD, du har stadig en masse held. Android tablet: http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result&inc_subcat=1&search_in_d escription=1&keyword=android&px=5rgx
Ifølge ubekræftede rapporter, en række selskaber, er producenter af mobiltelefoner som Samsung og Nokia og computerproducenter som Dell, endda søge gigant Google, der arbejder på tablet computer Android. Det er en irreversibel udvikling. og Android vil være en alvorlig konkurrent IPAD.

0 0
01-09-2010 12:19:20

Jeg så en iPad i Metro her i Århus tilbage i starten af maj måned!

0 0
Claus 30-08-2010 21:58:10

Jeg købte min ipad 16 gb uden 3g i usa.

Pris: 3100 dk kr. + org cover for ca 250 kr

Mener prisen i tyskland for ipaden alene er omkring 3700 kr.

Til orientering så virker de alle med Danske tastatur. Det virker på samme måde som på iphone i starten. Hold f.eks. A nede for at få avarter frem som f.eks. ä ;-)

Jeg ante ikke hvad jeg skulle bruge den til da jeg bestilte den, men i dag ville jeg ikke være foruden. Hele familien brugen den. Mail, surfer, billedalbum, filmfremviser, spil, pdf læser, kalender osv. Har ikke brugt min bærbar siden jeg fik ipaden. Batt. Tiden holder hvad den lover 10 timer på Fuldby knald.

Ps. Mobilsidens login virker iøvrigt ikke særlig godt på ipad.

0 0
TheFattiShow 31-08-2010 02:25:39

Jeg gjorde det samme i slutningen af maj, altså købte min iPad 64 GB i Las Vegas og jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt! Det er den fedeste gadget jeg nogensinde har ejet... Jeg købte en MacBook sidste november og det var min første Apple computer og man' hvor var jeg bare glad for den. Nu bruger jeg den kun når der skal synk'es imellem iTunes og iPad/iPhone! Alt andet og jeg mener alt andet foregår via ipad'en!!!

Total Thumbs Up for denne nyskabelse!

0 0
DKShadow 30-08-2010 17:53:18

Overvejede at smutte i Metro og hente den tidligere i dag, men droppede det igen og smutter til Hamborg efter en 16GB med 3G på lørdag i stedet. Gider ikke betale premium for en 64GB model, som sikkert alligevel erstattes af en nyere model om 6-12 mdr.

0 0

Om brug af cookies