iPad: Kan nu også købes hos Telenor

Telenors butikker er nu klar til at sælge iPad's. Men prisen er fuldkommen som hos konkurrenterne.

iPad: Kan nu også købes hos Telenor

Som det første, og indtil videre eneste teleselskab i Danmark, så er det lykkedes for Telenor at få et større parti iPad’s til salg op til julehandlen.

Det er udgaven med 3G og trådløst netværk, der fra i dag sælges i lTelenor egne butikker. Hvilket vil sige, at man ikke kan købe dem i deres “shop-i-shop” som f.eks. Føtex.

Som vi har beskrevet tidligere, er iPad priserne påfaldende ens og Telenor er ingen undtagelse. Også her er priskalkulationen landet på  det samme som hos konkurrenterne.

Samme pris

Hos Telenor vil du kunne købe iPad 3G+Wi-Fi 16 GB for samlet 4.525 kroner (bindingsperiode på seks måneder)

Prisen inkluderer en såkaldt PC-pakke og et “small mobil bredbånd”- abonnement. Den samlede månedsudgift er dermed 399 kroner + 32 kroner til betalingsservice.

I eksemplet skal der betales 2.099 ved kassen, før man kan få produktet med hjem.

Prisen uden abonnement er 4.599 kroner.

Selvom prisen hos Telenor ligner priserne hos de andre forhandlere kan fordelen være, at man får lidt bredbånd med i prisen og kan tage udgiften over en lidt længere periode.

Læs også:
 – Sådan får du lov til at købe en iPad

Mere om stoffet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden fulgte op på sagen. 15/11/2010 fulgte redaktionen op med en artikel der omhandler Telenor har problemer med datatrafikken – Læs den her. Få også seneste nyt om temaet her.