iPad kommer til Danmark i denne uge

Rygte: Ifølge rygter i markedet vil Apple officielt sende iPad ud på det danske marked i denne uge.

iPad kommer til Danmark i denne uge

Spekulationerne om en dansk lancering af iPad tager til i disse dage. Informationer fra en læser af fansiden iPadnyt indikerer, at der rumsteres i kulisserne.

Læseren fortæller, at i den virksomhed hvor han arbejder, er der for nogen tid siden bestilt iPads hos distributøren Atea Direct, men at Atea ikke kan levere produkterne før en dansk lancering er en realitet.

Senest har virksomheden så fået at vide, at deres iPads vil lande torsdag den 4. november 2010. iPadnyt mener ikke, at Atea er begyndt at sælge parallelimporterede produkter, hvorfor en officiel iPad-lancering måske er snart forestående.

Flere rygter på nettet

I et nyt indlæg på Macnyt skrevet af debattøren “The Dark Prince” nævntes anonyme kilder hos Eplehuset og Fona, der angiveligt skulle have fortalt om, at iPad ventes til Danmark, i denne måned.

Hvis Apple ønsker at komme med på årets julesalgsræs, mener fansiden, at iPad snart bør sendes på markedet.

Tror du, at iPad er på vej til Danmark i disse dage? Skriv en kommentar herunder, eller tip os på nyheder@mobilsiden.dk

Læs også:
 – Smæk din iPad op på væggen
 – Thorborg: Slå dig selv i hovedet med din iPad
 – Blog: Mit liv med Apple iPad

Fortsættelse:

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden kørte videre med bolden. 1/11/2010 fulgte vi op med nyheden Smæk din iPad op på væggen – Næste artikel om temaet finder du her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..