Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPad-lancering sendte fire på hospitalet

iPad-lancering sendte fire på hospitalet

Da iPad 2 blev lanceret i Kina endte det i optøjer, hvor fire måtte sendes på hospitalet.

Fire måtte på hospitalet, og de første kunder måtte sluses ud af en bagdør. Det var reaktionerne i en butik, da Apples iPad 2 blev lanceret i Kina i fredags. Det skriver Epn.dk, som citerer e24.no.

Inden lanceringen stod en større gruppe mennesker i kø til butikken, og det var her at der udbrød slåskamp.

Butikspersonale havde ellers prøvet at få styr på den voksende kø, men slåskampen endte altså op med fire hospitalsbesøg og desuden en smadret butiksrude.

Butikken blev lukket en time efter lanceringen. Det er ikke blevet oplyst om der blev solgt nogen iPads.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

casper 08-05-2011 22:21:03

nu er det ikke for at være apple hater eller noget, men jeg syntes snart at det her går for vidt. bare forestil jer dagen hvor bandekrigende rundt om i verden, ikke er startet pga drugs osv. men en lancering af et nyt æble?

særiøst, selvmord pga der mangler en mistet iphone i en sending fra foxxcon? artiklen fra tidligere idag om 14 selvmord i fredags? nu syntes jeg at regeringen i USA burde gøre noget ved det!

0 0
Assersoen 10-05-2011 18:03:33

Så det du vil have at USA's regering skal gøre, er at forbyde Apple at lave flere produkter? Det er da ikke Apples skyld at de lave et godt produkt. Det ville være det samme som at trække en bil tilbage fra markedet, fordi der er en person der er kørt galt og død i den, selvom den har fået 5 stjerner i en crash test.
Det er da mere verdenens generalle holdning til at man skal være med på "beatet" ellers er man en taber. Folks personlige handlinger og holdninger kan Apple ikke stå til ansvar for.

0 0

Om brug af cookies