iPad Mini sælger dobbelt så godt som sin storebror

Kilder i Apples logistikkæde siger, at Apple i første kvartal 2013 har bestilt dobbelt så mange iPad Mini end almindelige iPads. Det går ud over bundlinjen.

iPad Mini sælger dobbelt så godt som sin storebror

Hver gang en almindelig iPad langes over disken, købes der to styk iPad Mini. En række analytikere fra Citi Group mener, at Apple ligefrem har bedt deres leverandører om at skrue op for produktionen af iPad Mini og ned for den store iPad.

Ifølge kilder i logistikkæden, har Apple bestilt 12-14 millioner iPad Mini til første kvartal af 2013, hvorimod der kun er bestilt 5-7 millioner af storebroderen.

Eftersom Apple tjener mindre på iPad Mini end på den store, trækker det forventningerne til næste års indtjening ned og trykker dermed aktiekurserne en smule.

Men alt andet lige må det være bedre end alternativet for Apple – at kunderne køber en 7-tommer tablet fra Google eller Samsung i stedet.

Fortsættelse:

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. d. 7/12/2012 fulgte vi artiklen op med et indlæg omkring Helt ny Tapatalk app klar til iPad – Historien kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her..