iPad Mini with Retina Display præsenteret af Apple

Et stort hit hos forbrugerne kommer nu i en ny Retina-udgave - iPad Mini with Retina Display er officiel.

iPad Mini with Retina Display præsenteret af Apple

Måske kom det ikke som den store overraskelse, da rygterne havde kredset om det længe, men tirsdag præsenterede Apple en ny iPad Mini with Retina Display, altså en ny iPad Mini med Retina skærm.

Den officielle danske titel er i skrivende stund ikke kendt, hvilket også er derfor vi her vil omtale enheden, som iPad Mini with Retina Display.

iPad Mini with Retina Display er stadig en 7,9” enhed, der nu er opgraderet med bedre skærm på 2048×1536 pixels.

Ligesom den nye iPad Air, får iPad Mini with Retina Display også A7-CPU, der giver fire gange hurtigere datafvikling og otte gange hurtigere grafikafvikling.

WiFi er også blevet hurtigere, med WiFi med MIMO, med flere antenner, der giver dobbelt så hurtig WiFi, og udvidet LTE-understøttelse.

Desuden kan nævnes 5 megapixel iSight kamera, FaceTime HD kamera og et batteri, der kan holde strøm i op til 10 timer.

Farvemulighederne bliver ligesom iPad Air: sølv/hvid og space grey/sort.

De amerikanske priser lyder ind til videre på 399 dollars for en 16GB WiFi udgave og 529 dollars for en 16GB WiFi/4G udgave.

Apple har ikke sat nogen fast dato for salgsstart, men oplyser, at den sendes ud i løbet af november.

Sagens videre forløb

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 22/10/2013 fortsatte vi fortællingen med fortællingen om iPad Air – ny iPad er officiel – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..