iPad taber markedsandele

Konkurrenterne på tablet-markedet haler ind på Apple.

iPad taber markedsandele

En ny rapport fra DigiTimes viser, at Apples populære iPad nu for alvor får konkurrence fra de mange nye tablets, som i disse måneder oversvømmer markedet.

DigiTimes forventer, at hele tabletmarkedet i 2011 bliver på 65 millioner eksemplarer – hvilket er en stigning på 200 procent i forhold til 2010. Apple er stadigvæk den dominerende spiller på tablets, men konkurrenterne har for alvor fået fat i markedet.

I 2010 var Apples iPad fuldstændig dominerende, og konkurrenternes markedsandel i procent, kunne næsten tælles på én hånd. I slutningen af 2010 begyndte Apples konkurrenter at røre på sig, og i løbet af første halvår 2010 er konkurrenterne for alvor kommet godt med.

I anden halvår 2011 forventer DigiTimes, at Apple sælger omkring 14 millioner tablets, mens konkurrenterne forventes at sælge omkring 10 millioner.

Efterfølgende om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/8/2011 blev sagen bragt videre med artiklen om Fedt koncept på iOS 5 Notifikations-Center!Klik her for den påfølgende artikel.. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..