iPad3 i produktion – Se hvad du kan forvente

Den nye iPad3 er lige nu ved at blive samlet hos Apples leverandør og noget tyder på, at den får LTE, HD-skærm og en super hurtig processer.

iPad3 i produktion – Se hvad du kan forvente

Apples hovedproducent i Asien, Foxconn Technology Group har for alvor startet produktionen af den nye iPad 3.

Ifølge Bloomberg, som har talt med flere personer, der har kendskab til produktionen, skulle den nye tablet komme med understøttelse af LTE.

At Apple vælger at understøtte LTE i iPad’en, før det er tilfældet med iPhone, skyldes at iPad’en har et større batteri, der bedre kan håndtere det øgede strømforbrug, som LTE kræver.

Men også på andre punkter er iPad’en blevet forbedret. Skærmen kommer med en bedre opløsning end mange HD-fjernsyn er udstyret med, fordi de enkelte pixels er lavet ekstra små.

Apple har også gjort noget for at øge hastigheden. Video skulle kunne afspilles næsten øjeblikkeligt på iPad’en, på grund af en ekstra grafik-processor.

iPad 3 forventes introduceret i løbet af marts måned.

Historiens videre kronologi

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 30/12/2011 havde redaktionen fokus på en vinkel på Engelsk premierminister langt fremme i iPad’en – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyheder om iPad kan du læse her..