Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPen på vej til iPhone eller iPad?

iPen på vej til iPhone eller iPad?

Samsung har deres S-Pen, HTC har deres digital pen, nu vil Apple tilsyneladende være med i legen med en iPen.

Apple opfinder den dybe tallerken igen og igen, og nu ser det ud til at de er på vej med endnu en – iPen.

Det har tidligere forlydt at Steve Jobs har gjort nar af de såkaldte Stylus til tablets og smartphones, men en nylig frigivet dokument tyder på en ændret holdning på det område fra Apple.

Det er Patentlyapple.com, der har opsnuset et dokument fra det amerikanske patentkontor, hvor Apple har ansøgt om patent på en kuglepen ligene enhed, med masser af funktioner i sig.

Ifølge patentet er enheden udstyret med en vibrator, der kan gengive en kuglepens fornemmelse ved brug via små vibration, (Haptic feedback).

Derudover skulle enheden være udstyret med en højtaler, der kan gengive lyde ved brug til brugeren. iPen forudses til at skulle fungere med en fremtidig grafik program fra Apple, samt andre nuværende grafiske programmer.

Store producenter har tidligere ansøgt om patent på software og hardware som aldrig tages i brug, og det er derfor ikke sikkert at et iPen produkt nogensinde ser dagens lys. Dette patent ansøgte Apple allerede om, tilbage i fjerde kvartal 2010.

Se billeder af den formodede iPen herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

27-05-2012 23:58:44

Var det ikke selveste Steve Jobs der har sagt at man har fejlet, hvis man skal bruge en stylus? Damn jeg elsker simpelthen apple og deres innovationer :-)

0 0

Om brug af cookies