Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Iphone 2.0 er allerede hacket

Iphone 2.0 er allerede hacket

Der er mere end tre måneder til softwareopdateringen 2.0 til iPhone kommer på gaden, alligevel er den åbnet af hackere, skriver Mobilen.no

Det er kun én uge siden, Apple lancerede sin nye software og udviklingsværktøjer til iPhone, samt afslørede at softwareopdateringen 2.0 understøtter Exchange. Officielt vil denne software ikke komme på markedet, før i slutningen af juni.

Selv om der er mere end tre måneder til softwaren kommer på markedet, har det ikke forhindret hackerne i deres arbejde. Opdateringen er en del af et udviklingsværktøj, og denne del har hackerne i iPhone Dev Team åbnet. Om det også er muligt at bruge uofficielle programmer på den allerede hackede 2.0 software vides endnu ikke.

For de danske brugere af iPhone vil den hackede version være essentiel, at få fat i allerede nu, da brugerne alligevel benytter sig af uofficielle versioner af software på telefonen.

I juni måned lanceres App Store, der er en del af Itunes. Via App Store bliver det muligt at købe og downloade officielle programmer til iPhonen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies