Iphone 3.0 OS: Copy/paste og MMS en realitet

Apple har givet et preview på iPhone OS 3.0, som vil give iPhone den længeventede copy/paste-funktion. Samtidig får iPhone 3G MMS.

Iphone 3.0 OS: Copy/paste og MMS en realitet

Som ventet gav Apple i aftes et preview på, hvad 3.0-opgraderingen til iPhone vil tilbyde. Apple har givet efter efterspørgslen, og med iPhone OS 3.0 vil brugere nu kunne bruge copy/paste, og iPhone 3G-brugere vil samtidig få mulighed for MMS.

Samtidig vil kontrolmulighederne via at ryste telefonen blive udvidet. Ved at ryste – eller shake, telefonen kan man blandt andet slette den seneste copy/paste og blande musikbiblioteket ved afspilning.

Apple fortæller i en pressemeddelse, at 3.0-softwaren tilføljer over 100 nye features, så iPhonen ser ud til at få lidt af en overhaling.

Iphone OS 3.0 er i første omgang blevet tilgængelig for udviklere i en beta-version, men normale brugere vil kunne installere den nye version en gang til sommer.

Vil du læse Apples fulde pressemeddelse med tekniske detaljer på engelsk, kan du gøre det her…

Flere nyheder i sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 17/3/2009 publicerede vi en artikel omkring Sonofon sælger iPhone fra på fredag – Det videre forløb i sagen finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..