iPhone 3G dur ikke som mobilt 3G modem

I dag kan man gå på nettet via det bluetooth modem, der er i de fleste telefoner på markedet. Men den nye iPhone 3G har ikke denne funktion.

iPhone 3G dur ikke som mobilt 3G modem

Af uvisse årsager har Apple fravalgt funktionen Dial-Up Networking i den nye iPhone 3G.

Det vil sige, at man ikke kan være online på sin bærbare via mobilen. Og det selvom mange private og professionelle brugere i hverdagen anvender mobilen som modem.

Det forlyder, at AT&T står bag denne beslutning. AT&T siges i den forbindelse, at frygte en overbelastning af iPhone’s ubegrænsede dataplan. Der kan dog sættes spørgsmålstegn ved troværdigheden af disse rygter, da AT&T har givet mange andre telefoner grønt lys for, at fungere som modem.

Denne begrænsning på iPhone 3G betyder, at alle brugere skal have et sekundært telefonabonnement + telefon eller en USB-boks for at være online med deres Mac, når de er på farten.

Indtil videre kan man kun undre sig over, hvorfor Apple har taget denne beslutning, da det sætter store begrænsninger for brugen af telefonen.

Det sidste nye i fortællingen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden gik videre med sagen. 17/6/2008 havde vi dette at sige med en historie med fokus på iPhone 3G slet ikke så hurtig alligevel – Forstættelsen i sagen kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.