iPhone 3G eller iPhone 3GS

Er du en af dem, der ikke behøver den allernyeste mobil, så er selskaberne ved at tømme deres lager for iPhone 3G men vær opmærksom.

iPhone 3G eller iPhone 3GS

Er du en af dem der er ligeglad med om du har den nyeste telefon, men bare vil have en iPhone. Så hold godt øje for teleselskaberne kæmper om kunderne, og sælger både iPhone 3GS og iPhone 3G.

Du skal dog være opmærksom for selvom prisen her og nu kan virke lokkende med f.eks. iPhone 3G 1 krone. Så tjek om det kan betale sig i det lange løb. Der kan nemt risikere kun at være omkring 400 kroners forskel på den samlede pris de første seks måneder.

Telenor har for eksempel på deres hjemmeside den nye iPhone 3GS 16GB til 399 kroner med et abonnement til 898 kroner pr. måned de første seks måneder. Dette giver en mindste pris på 5986 kroner det første halve år. Til sammenligning sælger de iPhone 3G 8GB for 1 krone med samme abonnement. Hvilket giver en mindste pris på 5588 kroner det første halve år. Besparelsen på at købe den gamle iPhone er altså kun de 398 kroner, der er i forskel på prisen ved anskaffelsen.

Tænk dig derfor om inden du køber en iPhone 3G, for sparer du kun 398 kroner så tænk på du trods alt får en hurtigere telefon, bedre kamera, dobbelt hukommelse m.m. ved at købe den nye iPhone 3GS. Så besparelsen på 398 kroner på seks måneder er trods alt ikke det største scoop fra selskabernes side.

 

Vi vil derfor råde dig til at være meget opmærksom, også selvom selskaberne lokker med gaver og overraskelser ved køb af iPhone 3G.

Sagen er ikke slut

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fulgte op på historien. d. 30/7/2009 fulgte vi artiklen op med en artikel der tunede ind på Der er ingen garanti for iPhones til alle – Artiklen kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..