Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 3G går i spidsen for mobil-tv

iPhone 3G går i spidsen for mobil-tv

Den nye iPhone 3G vil sætte en stor udvikling i gang på markedet for mobil-tv, mener teleanalytikere.

Mobil-tv er ikke længere et ukendt fænomen på markedet, og anvendes i dag af en del brugere. Alligevel venter teleselskaberne stadig på det helt store gennembrud. Ifølge analysefirmaet Analysys Mason kan iPhone levere dette gennembrud.


 - "iPhone 3G kunne blive den mobile video-enhed for mange købere ved, at tilbyde et overbevisende mobil-tv og video tilbud, inden DVB-H bliver mere udbredt og tilgængeligt. Med den nye 3G-funktionalitet, tilbyder iPhone, nu mange attraktive facetter til det mobile tv-marked", udtaler Mark Heath, teleanalytiker hos Analysys Mason, ifølge Mediamac.dk.


De store forventninger til den nye iPhone 3G med tv-muligheder skyldes mobilens store skærm, "indendørs Wifi", og at Apple gennem iTunes kan tilbyde mange tv-programmer.


De danske mobilselskaber er dog mere afventende i forhold til lanceringen af iPhone 3G på det danske marked, men er spændte på at se, hvad telefonen kan byde på.


 - "Det bliver uendeligt spændende at se, hvad den nye iPhone kan gøre for os og mobil-tv. Men der er også et hav af udfordringer forbundet med telefonen. Vi er nødt til først at komme ned i software'en for præcis at se mulighederne", siger Jan Hoffmann, Mobile Manager for TV2 Interaktiv.


Jan Hoffmann lægger dog ikke skjul på sine høje forventninger til den nye iPhone. Han spår den til at kunne levere det ventede gennembrud i Danmark inden for området mobil-tv.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies