Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 3G S er ikke god nok til erhverslivet

iPhone 3G S er ikke god nok til erhverslivet

Der er stadig mangler i den nye iPhone 3G S, som får de større virksomheder til at vælge den fra.

Den nye iPhone 3G S er ikke god nok til, at større virksomheder for alvor vil tage telefonen i brug. Sådan lyder udmeldingen fra flere amerikanske analytikere ifølge Computerworld.

Med iPhone 3G S kan al data slettes via fjernadgang, den har hardware-baseret kryptering samt såkaldt tethering - det vil sige, at telefonen kan bruges som et modem til mobilt bredbånd.

Ifølge Ken Dulaney fra analysehuset Gartner mangler iPhone 3G S dog muligheden for baggrundstjenester, så virksomhedens it-afdeling kan køre opdateringer og andre administrationsværktøjer. Det er især ønskværdigt for finansinstitutioner og andre store virksomheder, som er forpligtet af strenge regulativer for databehandling.

- "Apple har ikke slået denne mulighed for baggrundstjenester til, og uden den er sikkerheden begrænset," siger Ken Dulaney til Computerworld.

De nye funktioner er ikke tilstrækkelige

Ifølge Steven Drake, som er analytiker hos IDC, har virksomheder opgivet at implementere iPhonen på tværs af mange medarbejdere på grund af bekymringer om administrationen og sikkerheden.

Ikke desto mindre mener han, at opgraderingerne i iPhone 3G S er "et godt skridt fremad" i forhold til erhvervsbrug.

Steve Hilton fra analysefirmaet Yankee Group anser heller ikke ikke iPhonen som en seriøs erhvervsmobil på nuværende tidspunkt.

- "iPhone er bygget til forbrugersegmentet, men søger nu den magiske formel, der kan hjælpe den til at udvide til erhvervssegmentet. Sletning af data via fjernadgang, kryptering og tethering er nødvendige, men ikke tilstrækkelige funktioner, for brug i store virksomheder," siger Steve Hilton ifølge Computerworld.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DM 16-06-2009 12:46:47

...er ikke noget nyt i iPhone regi, hvis der menes Remote Wipe, hvor man kan gå ind og slette alle data på sin telefon i tilfælde af at den bliver stjålet fx. Remote Wipe har været muligt med iPhone siden software 2.0 såvidt jeg kan huske. Det kom på samme tid som muligheden for at benytte Microsoft Exchange, som var Apples første skridt på vejen mod at blive en business telefon.

0 0

Om brug af cookies