Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 3G S kan ikke holde til varmen

iPhone 3G S kan ikke holde til varmen

Den hvide iPhone 3G S bliver "solbrændt" og får en brun eller rosa farve af varmen.

Få dage efter lanceringen af den nye iPhone melder ejerne af de hvide iPhone 3G S om deksler, der bliver misfarvede af solen.

Flere forskellige udenlandske medier melder om eksempler på misfarvede iPhones i sommervarmen. De hvide deksler på iPhone 3G S bliver en nuance af brun eller rosa, primært rundt i kanten af batteriet.

Det er forkskelligt, hvornår problemerne opstår, men ofte sker der efter intensiv brug, så meget tyder på, at batteriet bliver for varmt under dækslet og derved "brænder" farven af.

Problemet er ikke kendt fra den tidligere iPhone 3G, ligesom der heller ikke er problemer med iPhone 3G S i andre farver.

Apple vil ikke kommentere på problemet, og har fjernet en lang tråd på deres site, der diskuterede problemet. Det er dog lykkes flere ejere at bytte til et nyt eksemplar af iPhone 3G S uden problemer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 02-07-2009 13:53:46

"Apple vil ikke kommentere på problemet, og har fjernet en lang tråd på deres site, der diskuterede problemet.." Jamen det ligner da slet ikke Apple.. Hvorfor ikke bare lade andre se at de har lavet en fejl ?

0 0
06-07-2009 11:22:19

*gnæk-gnæk*

Ja. det var dog besynderligt. Kan det virkelig være rigtigt at Apple skulle fjerne kritiske tråde omkring egne produkter. Det har vi dog aldrig hørt om før (f.eks slet ikke i forbindelse med massive airport express problemer)

Det ligner da ellers slet ikke the *Mac-persons* at være Censurerende/ignorerende på egne fejl *GG*

0 0

Om brug af cookies