Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 4 går mest i stykker

iPhone 4 går mest i stykker

En statistik viser, at iPhone 4 er den telefon der går mest i stykker, som følge af uheld. Derimod er iPhone 4 den smartphone der har færrest fejl det første år.

Ejere af iPhone 4 vil med størst sandsynlighed have den smartphone i hånden, der har størst risiko for at gå i stykker, hvis der sker et uheld - som f.eks. at den tabes.

I 13,8 procent af uhelds-tilfældene vil iPhone 4 gå i stykker - set over en periode på 12 måneder. Det skriver Computerworld.dk.

Produkter fra HTC ligger på 12,2 procent mens iPhone 3GS tilsyneladende er mere holdbar. Her er fejlraten 9,4 procent.

iPhone 4 har færrest fabriksfejl

Til trods for den megen snak om antenneproblemer på iPhone 4, er produktet faktisk den smartphone hvorpå der rapporteres færrest fejl, som ikke skyldes uheld, inden for det første år.

Kun 2,1 procent af iPhone 4-brugerne forventes at have oplevet fejl inden for den periode. Her ligger iPhone 3GS på 2,3 procent og HTC på 3,7 procent.

Tallene kommer ifølge Computerworld fra SquareTrade der sælger forsikringer til forbrugerprodukter. Statistikken omfatter fejl og skader på mere end 50.000 smartphones.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Riis 12-11-2010 16:22:42

Synes at denne overskrift er meget misvisende.
Nu er jeg ikke Apple fan, men har haft Android siden Magic, dog med en iPhone 4 pt.

Overskriften får det til at lyde som om at iPhone 4 har flest fejl og går mest i stykker uden grund.
Troede jeg var på EB hjemmeside ved en fejl!

Og set i lyset af at der er lidt over 1% forskel på en iPhone 4 og en HTC som er lavet i plast/alu kan vi som alm forbrugere nok hellere ikke mærke den store forskel.

Ja i er dygtige til at laver overskrifter der fanger ;)

0 0
Dan Riis 12-11-2010 08:18:46

Gad vide hvor mange doktorgrader det har krævet at komme frem til at iPhone 4 går nemmere i stykker hvis man taber den?
Den er lavet af glas. Glas kan være ufatteligt stækrt, men modsat plastik kan det ikke give sig. Så splitre det i stedet.
Det har de fleste mennesker vel nok gjort op med sig selv inden de har anskaffet sig en iPhone 4.

Min har dog været på gulvet et par gange uden der er sket noget. Jeg er dog helt sikker på at smutter den ud af hånden, overlever den ikke mødet med en gang asfalt, eller en fortorvsflise.
Omvendt, har jeg sgu ikke ejet mange telefoner der er sluppet godt fra det. Som regel ryger skærmen, ellers flækker den.
Så kan man vælge at leve med pest eller kolera :)

Iøvrigt er iPhone 4 den mest stabile telefon jeg har ejet i lang lang tid. Er blevet meget overrasket da jeg er Android nørd og har haft stort set alle Android telefoner siden HTC Magic.

0 0
BE 12-11-2010 14:07:07

Så, så., Selvfølgelig går slas lettere i stykker end plast, hvis man taber telefonen, men det handler velogså en smule om hvordan glasset sidder i telefonen.
(lander glasset direkte på noget spidst, så er det vel ligegyldigt for så går det i stykker eller splintres)
Hvis glasset sidder i spænd indenfor en ramme, så skal der næppe meget til hvis man taber mobilen, og jeg tro det så lettere vil gå i stykker.
Er der derimod lidt "frigang", så tror jeg ikke glasset umiddelbart vil gå i stykker hvis man taber mobilen.
- Det kan måske være forklaringen.

0 0
Dan Riis 12-11-2010 15:41:07

Unset hvad så er glas + sten = no go.. :)

0 0
Bjarke Hansen 11-11-2010 22:18:56

Det er også meget flot at lave en statistik over hvor mange fejl en telefon har fra starten af en virksomhed som sælger forsikringer... Forsikringen vil jo netop IKKE dække vil fabriksfejl, og derfor inleveres de da ikke til forsikringen og dermed kan de da ikke afgøre hvor mange fabriksfejl de har..

De kan dog godt have noget at sige i hvor mange telefoner de skal dække fordi de smadres mod gulvet osv eller tabes ud af lommerne på folk.. netop fordi det er det forsikringen er der for.

0 0
TJ 11-11-2010 21:01:41

Så det er fint at lave 12mdr statestik nu, æhhh ??

0 0
peter 11-11-2010 17:13:11

den er rigtig billig!

0 0

Om brug af cookies