iPhone 4 sælger fortsat godt

Apples iPhone 4 er efterhånden en “gammel sag”, men den sælger fortsat godt nogle steder i verden.

iPhone 4 sælger fortsat godt

Selvom det er tre år siden, at Apple sendte iPhone 4 på markedet, så sælger den fortsat godt i nogle dele af verden. Det skriver Intomobile.com.

Ifølge Wall Street Journal, så er salget specielt stort på emerging markets, såsom Indien. Her er den et overkommenligt alternativ, hvis man ikke ønsker en Android-telefon.

 – iPhone er fortsat en succes for Apple

Der er både fordele og ulemper ved, at sælge de ældre modeller på emerging markets – da det blandt andet kan presse bruttoavancerne. Men det kan også gøre, at brugerne kommer over på Apples eco-system – og dermed køber både applikationer, spil og andet hardware.

 – iPhone 5C – er dette indpakningen?

Det kan også vise sig, at Apple inden længe er på vej med en billigere model af iPhone, som formentlig mest er tiltænkt emerging markets.

Det videre forløb i sagen

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 29/7/2013 publicerede vi en opfølgning med en artikel omkring emnet Smartphone-markedet vokser stadig enormt hurtigt – Du læser den her. Se de seneste nyheder om emnet her.