Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 4 tvang webshops i knæ

iPhone 4 tvang webshops i knæ

Når der kommer en ny iPhone stiller det store udfordringer til teleselskabernes webshops. Denne gang var ingen undtagelse.

Klokken havde kun lige passeret midnat, natten til fredag, inden de første rapporter om, at Telenors webshop var bukket under for presset, kom fra interesserede iPhone-købere.

Samme melding gjaldt 3's webbutik som lige over midnat svarede meget langsomt.

- "Vi havde forudset et stort pres, og kaldt teknikkere på arbejde til at holde styr på serverne. Men vi må erkende, at man i perioder havde svært ved at komme igennem. Webshoppen har dog ikke været nede, kun svaret langsomt", siger Claes Amundsen fra Telenors kommunikations-afdeling.

3 bekræfter også problemerne overfor Mobilsiden.dk, men bemærker, at det kun var i en kort periode, at webshoppen kørte langsomt.

Telia har ikke solgt iPhones på nettet omkring midnat, og var derfor ikke ramt af problemer.

Læs også:
 - Web-TV: iPhone 4 udsolgt inden salget startede
 - Web-TV: De første iPhones er solgt i Danmark
 - Web-TV: Til iPhone fest

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Nygaard 31-07-2010 07:42:50

Jeg havde også stort besvær med at bestille en men da klokken var ved at være 02:00 om natten begyndte telenor's wepshop at virke nogenlunde igen, altså siderne tog ikke 20-30 min. om at loade men nok omkring 2-5 min. så jeg fik min bestilt og den blev sendt igår og jeg går ud fra jeg har den mandag.

0 0
rbille 30-07-2010 13:31:51

Fik mit link 00.05. og brugte ligesom alle andre det meste af 3 timer på at gennemfører et køb, hvilket krævede uhørt tålmodighed og megen trykken "frem" og tilbage"...Samt utallige fejlmeddelelser fra Telenor...

Klokken ca. 03.30 nåede jeg frem til betalingsdelen, for at konstaterer at jeg ikke kunne åbne betalingsvinduet i GoogleChrome, på fantastisk vis, lykkedes det mig, at åbne linket og starte forfra i Explorer og gennemføre købet 03.47...

Brugte så en times ventetid idag i telefonen for at få bekræftet at der rent faktisk er et eksemplar på vej. Og det er der...

Pakken bliver sendt idag og sku gerne ankomme mandag :)

Også er man ikke engang Applefan, eller har ejet noget fra Æblehuset...(eller det er man vel egentlig, når man bruger så meget tid på at få fingrene i et produkt??!!) :p

0 0
recordere.dk 30-07-2010 13:13:10

Det er ikke rigtigt når Claes Amundsen skriver at siderne virkede, blot var langsomme. Det er rigtigt nok at de første par trin i processen kunne klares med at vente længe nok. Måske 15-20 min. fremfor det 1-min. der stod på skærmen. Men senere i processen gik det galt, bl.a. ved sidens tildeling af telefonnummer. Der strandede bestillingen, og der kom ingen numre. Senere ud på natten begyndte der at komme numre frem igen - periodisk - og man kunne komme videre i bestillingsforløbet. Men her kunne man være uheldig (oplevede det selv) pludselig at blive sendt tilbage til forsiden. Så nej - Telenors hjemmeside var teknisk set ude af drift i ca. 3 timer. Systemerne bag kørte nok, men up-front virkede det ikke.

0 0
Kevin :-) 30-07-2010 13:30:57

Præcis:)

0 0
Kevin :-) 30-07-2010 12:10:35

Jeg sad foran com'en kl. 01.00. Siden var først klar ca. kl. 01.15.
Jeg havde nogenlunde de samme problemer som ovenfor, bl.a. da jeg trykkede fortsæt kom jeg hen på forsiden, flytning af forkert nummer osv. Men da klokken slog 03.30 var det lige som om at serveren blev hurtigere, og jeg kunne gennemføre mit køb kl. 03.47.

0 0
André Sørensen 30-07-2010 11:55:51

Kom igennem 00:15 men blev først færdig kl 3 hvor jeg ikke en gang fik den bestillt da jeg ville gå tilbage for at se om man kunnne ændre leverings addressen men det kunne man ikke så gik jeg frem igen også var min order udløber :'( (og der var pile til at gå frem og tilbage med)

0 0
Aalestrup 30-07-2010 11:51:39

Fra klokken 23:59 hvor jeg fik min telenor mail med link forsøgte jeg at gennemføre en handel, men uden held. Serveren meddelte at den var nede og jeg måtte starte forfra 5 gange, men hver gang jeg kom til mobil nr. valg så gik telenor serveren ned og hvert forsøg tog meget lang tid. Mine to sidste forsøg nåde jeg frem til lige før betalings siden hvor jeg efter 5 10 minutters venten pludselig uden varsel blev smidt frem til forsiden og skulle derfor starte forfra. Jeg måtte kl 03 opgive efter 3 timers forgæves forsøg, så når telenor siger at deres server ikke gik ned, så vil jeg opfatte den udlægning med et kilo salt.
Enden på min nat bliver at jeg venter til 3 har en iphone for i dag har telenor selvfølgelig udsolgt!

0 0

Om brug af cookies