Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 4S har AirPlay-problemer

iPhone 4S har AirPlay-problemer

Flere producenter har konstateret, at der er en fejl i iOS 5 der gør, at iPhone 4S ikke kan spille ordentligt over wifi.

Den er åbenbart rivende gal med Apples - ellers så smarte - AirPlay-funktion, der gør det muligt at streame musik, billeder og video trådløst, fra iOS-enheder og Apple-computere til AirPlay-kompatible enheder.

Både danske Libratone, der laver AirPlay-højttalerne Libratone Live og Lounge, samt engelske B&W, konstaterer, at iOS indeholder en fejl, der forhindrer AirPlay-teknologien i at fungere som den skal.

Der er både problemer med at få iPhone 4S til at forbinde til højttalerne, og problemer med at fastholde forbindelsen, når den er opnået. Forbindelsen brydes simpelthen efter en kort periode.

Ifølge en FAQ hos danske Libratone er Apple klar over problemerne og arbejder aktivt på at løse dem. I mellemtiden opfordres brugere til at bruge andre iOS-enheder eller en computer til at indstille AirPlay-højttaleren.

Apples egne supportfora er også ved at drukne i klager fra brugere, der ikke kan få AirPlay til at fungere optimalt. Flere af disse brugere antyder at problemet ikke er isoleret omkring iPhone 4S, men er et generelt iOS 5-problem.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BluezCat 22-11-2011 18:25:31

Fra den (farvede) John G. Pedersen.

'Når jeg ser på hvad der er af problemer med andre smartphones på markedet, er de småting der driller på iPhone 4S, så små, at de næsten ikke er værd at nævne.'


Ser jeg på iPhone 4S kontra Nokia N9, så må det vel svare til, at Nokia N9 går under betegnelsen sublim, hvad angår smartphone ??

Jeg har endnu ikke set/hørt om en Nokia N9, der har så omfattende problemer som en iPhone 4S.

0 0
Mikkel 22-11-2011 18:55:39

Det er vel begrænset, hvor mange der har købt en mobil uden fremtid, så nok derfor man ikke hører om fejl. ;)
Men ja der er godt nok overraskende mange fejl ved det nye iOS og 4's.

0 0
22-11-2011 18:33:41

Ja der er ingen tvivl om at han har ret. Gad vide om han også stadig mener det er den bedste mobiltelefon der kan købes for penge(mange penge)

0 0
Thomas 22-11-2011 16:45:34

Jeg syns da ikke man hører om andet end problemer med iPhone 4S...
Er det ikke meningen de skal teste deres produkter inden de sender dem ud?

0 0

Om brug af cookies