iPhone 4S har AirPlay-problemer

Flere producenter har konstateret, at der er en fejl i iOS 5 der gør, at iPhone 4S ikke kan spille ordentligt over wifi.

iPhone 4S har AirPlay-problemer

Den er åbenbart rivende gal med Apples – ellers så smarte – AirPlay-funktion, der gør det muligt at streame musik, billeder og video trådløst, fra iOS-enheder og Apple-computere til AirPlay-kompatible enheder.

Både danske Libratone, der laver AirPlay-højttalerne Libratone Live og Lounge, samt engelske B&W, konstaterer, at iOS indeholder en fejl, der forhindrer AirPlay-teknologien i at fungere som den skal.

Der er både problemer med at få iPhone 4S til at forbinde til højttalerne, og problemer med at fastholde forbindelsen, når den er opnået. Forbindelsen brydes simpelthen efter en kort periode.

Ifølge en FAQ hos danske Libratone er Apple klar over problemerne og arbejder aktivt på at løse dem. I mellemtiden opfordres brugere til at bruge andre iOS-enheder eller en computer til at indstille AirPlay-højttaleren.

Apples egne supportfora er også ved at drukne i klager fra brugere, der ikke kan få AirPlay til at fungere optimalt. Flere af disse brugere antyder at problemet ikke er isoleret omkring iPhone 4S, men er et generelt iOS 5-problem.

Mere om tematikken

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 21/11/2011 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen om iPhones og iPads fanger indbrudstyve – Følg det videre forløb her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.