Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 4S sælges allerede i Danmark

iPhone 4S sælges allerede i Danmark

Apple har endnu ikke frigivet iPhone 4S til salg i Danmark, men det forhindrer ikke forhandlerne i, at have den populære mobil på hylderne.

iPhone 4S (Foto: Mobilsiden.dk).
iPhone 4S (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Apple vil gerne styre markedsføring og salg af deres produkter med hård hånd, men det vil mobilbranchen ikke stiltiende gå med til.

Således kan iPhone 4S allerede nu findes på hylderne hos flere uafhængige forhandlere, f.eks. Proshop.dk og GoBlue.dk. Og ifølge webbutikken kan man trygt købe Apples smartphone, uden om de store teleoperatører.

- "Vi har efterhånden i løbet af årene solgt over 20.000 iPhones her i Danmark. Alle produkter som kommer ind med fejl der er omfattet af garanti og reklamationsret, sender vi til Apples værksted, som servicerer produkterne på linje med iPhones fra andre salgskanaler, "siger GoBlue.dks indehaver Allan Makhoul til Mobilsiden.dk.

Han fortæller videre, at servicen er den samme, som hvis man havde købt iPhonen hos en teleoperatør.

Meget høj pris

Det er langt fra billigt for iPhone entusiasterne, at få fingre i iPhone 4S, før den officielt er godkendt til salg i landet, af Apple.

Den store 64 GB version koster op til 8.999 kroner, 32 GB ligger til priser på 7.999 kroner mens 16 GB udgaven kan erhverves for op til 6.999 kroner, ifølge Mobilpriser.dk.

Produkterne sælges uden abonnement og SIM-lås, og kan således bruges med ens nuværende SIM-kort.

Ikke noget problem med opdateringer

Tidligere har problemet med iPhones solgt uden om de officielle kanaler været, at man ikke har kunne opdatere til en ny softwareversion via iTunes, da mobilen så ville blive låst. Dette er dog ikke længere tilfældet.

Produkterne kommer med dansk sprog såvel som tastatur, og er helt frie af bindinger til operatører.

- "Vi køber iPhone 4S hjem fra de lande hvor den allerede sælges, f.eks. England, "slutter Allan Makhoul fra GoBlue.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 19-10-2011 13:05:26

Har tidligere købt telefon hos GoBlue, da jeg ville opdatere mobilen mistede den det danske sprog, med det resultat at den skulle tilbage til butikken for at få dansk sprog og sms igen. Muligheden for at opdatere uden at miste sproget kunne ikke lade sig gøre da der var tale om parallel import. Så vil du risikere at miste muligheden for at kunne opdatere eller give afkald på dansk menu og sms, så brug endelig dine penge hos GoBlue.

0 0
Peder Alipio Thurøe 19-10-2011 08:40:51

Det var dog de mest "UBlue" priser jeg har set,der vil jeg aldrig handle,om så de var de eneste der solgte mobiltelefoner!! BOYCOT DEM!!!

0 0
19-10-2011 10:32:54

Syntes nu ikke de skal boykottes for at sælge iPhone 4S til en pris, som måske er en smule høj, men til gengæld får du telefonen før mange andre! Når de andre forhandlere får den hjem, så sænkes prisen jo automatisk. Så må man selv vurdere om man vil vente eller ej... prisen er overhovedet ikke en ordentlig grund til at boykotte GoBlue.dk.

0 0
NPS 19-10-2011 00:06:49

Jeg håber da i al fald at prisen falder. Men tænker bare, om den nye 4s 16 gb kommer til at koste det samme som den nuværende 4 32 gb koster i dag...?

0 0
NPS 18-10-2011 20:33:15

Det var da nogle vanvittige priser!!! :O

0 0
Cebastian 18-10-2011 22:06:44

Mon ikke osgå prisen falder lidt, når det officielt udkommer i Dk? Hvis ikke... så er det jo vanvittig dyrt :) Godt jeg let og elegant kan springe over ^^

0 0

Om brug af cookies