iPhone 4S til september – iPhone 5 til næste år

Vi får en hurtigere version af iPhone om nogle måneder, men må vente med en helt ny model til næste år.

iPhone 4S til september – iPhone 5 til næste år

Ifølge nettets rygtesmede starter produktionen af en ny iPhone til august, og den lanceres til september. Men det er ikke iPhone 5 – det er iPhone 4S, der har samme udseende som den eksisterende iPhone, men har fået en overhaling under køleren.

Websitet Digitimes skriver, at Apple vil præsentere iPhone 4S til september, når den nye kollektion af iPods præsenteres. iPhone 4S vil være udrustet med en ARM Cortex-A9 processor og et 8-megapixel kamera. ARM Cortex-9 er fundamentet for Apples hjemmebyggede A5-processor, der bruges i iPad 2. Det forventes også at iPhone 4S får A5-dualcore processor.

Derimod må vi vente med en komplet ny iPhone – iPhone 5 – til foråret næste år, skrives det. Det kunne tyde på at Apple vil ændre lancerings-cyklusen permanent til september, men at det blot er en 2011-ting.

Mere nyt i sagen

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 25/5/2011 tunede vi igen ind på emnet med sagen Rygte: iOS 5 understøttes ikke på iPhone 3GS – Følg den videre histore her. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPhone” finder du her..