iPhone 5 beskyldt for at suge mobildata på WiFi

En række brugere i USA beskylder iPhone 5 for at bruge mobildata, selvom telefonen er koblet på WiFi-netværk.

iPhone 5 beskyldt for at suge mobildata på WiFi

Apples iPhone 5 beskyldes af en række brugere i USA for at bruge mobildata, selvom mobilen er koblet på WiFi-netværk. Omfanget af problemet er dog endnu ukendt blandt de forskellige teleudbydere.

Flere kunder hos teleselskabet Verizon har blandt andet indrapporteret problemerne om, at den nye iPhone 5 skulle suge mobildata, til trods for telefonen er koblet op på et WiFi-netværk. Det skriver CNN.com. Der også skriver kunder hos AT&T oplever lignende problemer.

Brugere har også indrapporteret problemet på Apples support hjemmeside.

-”De første to dage efter jeg fik min iPhone 5, brugte jeg pludselig 400 megabyte på det mobile datanet. 99 procent af tiden har min telefon dog været forbundet til WiFi. Så jeg kørte en test ved, at se en YouTube-video over WiFi og derefter se på mit mobildataforbrug. Og her steg mobildata-forbruget ganske rigtigt med omkring 10 megabyte,” sådan skriver en bruger på Apple Support.

Om der er hold i problemet er endnu uvist. Mobilsiden.dk hører gerne fra jer, hvis I skulle opleve lignende problemer.

Seneste nyt om Bredbånd

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 4/1/2012 fulgte vi op med en artikel omkring Nyt projekt skal sikre bedre mobildata – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her..