Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 5 brugere ramt af lak problemer

iPhone 5 brugere ramt af lak problemer

De første brugeroplevelser med iPhone 5 er begyndt at komme frem i lyset, tilsyneladende er der problemer med "lakken".

Tidligere på året havde HTC problemer med ”lakken” i One S, hvor brugere oplevede at coatingen ikke holdte på enheden, hvilket resulterede i at det bare metal kom til syne.

- HTC One S har problemer med ”lakken”

Det samme problem ser nu ud til at ramme Apples iPhone 5 kunder, der i hvert fald er begyndt at udtrykke sine beklagelser over bagsiden af enheden.

iPhone 4 og 4S er lavet af glas på både for- og bagsiden, hvilket ofte giver anledning til klager fra forbrugerne over skrøbeligheden. Nu er den på iPhone 5 lavet af aluminium og herefter farvet i enten sort / kulsort eller hvid / sølv.

Brugerne er utilfredse

Men den farvede aluminium ser ikke ud til at holde, specielt på den sorte model er der flere forums og medier der rapporterer om ridser og skrammer i lakken efter kun få dages brug, nogen endda med problemerne direkte fra salgsæsken.

Ifølge Apple er produktionen af den nye iPhone dog ganske unik, og på deres hjemmeside beskriver de ganske nøje hvor høj kvaliteten på produktet er.

- ”Hver iPhone 5 aluminiumsdel er fotograferet af to kraftige 29 megapixels kameraer. En maskine undersøger billederne og sammenligner dem med 725 unikke indlæg for at finde den mest præcise match for hver enkelt iPhone.”

Problemet ser ikke ud til at være lokaliseret til et bestemt område eller kontinent, det bliver derfor spændende og se reaktionerne fra de danske forbrugere, der fra den 28. september kan erhverve sig iPhone 5.

Herunder kan du se en række billeder fra brugerne, samt en video af hvordan iPhone 5 kan komme til at se ud, skulle den lande i lommen sammen med et sæt nøgler.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikael 25-09-2012 08:42:07

Nogle af FB kommentarerne antyder, at det er forbrugerne, der ikke behandler dem ordentligt. Hvis man læser den tilsvarende artikel på Extreme Tech, kan man se, at disse fejl allerede var til stede ved udpakning af telefon, og at farven ellers næsten blot kan gnubbes af.

0 0
25-09-2012 09:54:34

De er jo helt i apples ånd. Det er ikke apples design, men forbrugerens håndtering der er fejlen.

0 0
Schwartz 24-09-2012 15:36:54

Et lækkert børstet metal design, så er den potte ude, hvor svært ka' det være Apple! :-)

0 0
24-09-2012 14:35:03

Du kan jo ikke gennemfarve alu. Så en skramme der går dybere end farven vil selvfølgeligt få farven i det materiale der ligger bagved frem. (Måske derfor at nogle producenter bruger "billig plastic"). Men nok en god ide at gå efter den hvide.

0 0
Katron 25-09-2012 12:06:25

Menes ikke at prblemet var tilstede med Nokia N8, hvor man havde lavet noget ioniseret lakering af alu'en. Der røg lakken ikke af ved småridser, der skulle man virkeligt have en dyb ridse.

0 0
Søren D 25-09-2012 12:25:13

Tror du mener anodisering eller eloxering? Man giver aluoverfladen på alu-emnerne en coatning på mellem 5 og 150 my (hårdanodisering) i et elektokemisk bad.
Så vidt jeg ved er det dog en udfordring at opnå både at få farve og høj holdbarhed i samme process, men måske Apple skulle ha' givet dem et par minutter mere i badet :-)

0 0

Om brug af cookies