Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 5 kommer i to varianter

iPhone 5 kommer i to varianter

Når iPhone 5 kommer, skal du måske tage stilling til, om du vil have Standard- eller Pro-udgaven.

Så er der igen rygter om iPhone 5. Denne gang handler det ikke om, hvornår den bliver præsenteret, men derimod, at Apple påtænker at præsentere hele to versioner af mobiltelefonen. Websitet iPhone Download Blog mener at vide, at iPhone vil blive lanceret i både en standard- og en pro-udgave.

Der har tidligere været spekulationer om Apple ville lancere en iPhone Nano, men ifølge bloggen fortæller en insider at Apple indkøber iPhone-komponenter i forskellige kvaliteter.

Ifølge insideren passer de komponenter, Apple køber, ikke i en enkelt iPhone. Derfor antager kilden, at Apple laver to modeller.

Alternativt - og mere sandsynligt i vores øren - kan de anderledes komponenter være købt ind til den nye iPod Touch, der forventes lanceret til september.

Det forventes stadig at iPhone 5 først lanceres til september.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Weidemann 05-05-2011 22:36:06

Det er formentlig samme person der har lavet de viste billeder (som også lavede det første billede af iPhone 5), der lavede nøjagtig samme billede til iPhone 4.

Sagen er bare den, at den er for asymetrisk og HAR KROM BAGSIDE. En iPhone kommer ALDRIG til at få krom bagside. Og SLET ikke en bagside hvor lortet kan vippe som noget taget fra en legeplads.
Basta.

Desuden har farverne siden 3G været sort og hvid, så det tror jeg ikke ændrer sig. Og designet tror jeg virkelig heller ikke ændres, da de nu ENDELIG har fået den hvide iPhone 4 lanceret.

Så mit gæt er at den næste iPhone, vil have tæt på det samme design, bare forbedret hardware. Ligesom fra 3G til 3GS.

0 0
Kristoffer 09-05-2011 10:00:47

Nu kan jeg ikke lige huske i skrivende stund hvor det var jeg læste det, mener faktisk det var her på mobilsiden - Men det var ihvertfald et indlæg der omhandlede en kilde inden for apple der angiveligt skulle have bekræftet at de havde droppet iPhone 4's glas bagside og gået tilbage til 3G'ens metalbagside, så en bagside som den på billedet er altså ikke utænkelig - om den så får en så dramatisk kurve som på billedet er måske så nok en anelse mere urealistisk

0 0
Kristoffer 09-05-2011 10:02:53

* http://www.iphonedownloadblog.com/2011/03/07/iphone-5-to-have-aluminum-back-and-new-antenna-design/ her er bla. et link der omhandler bagcoveret - måske ikke forkromet, men sandsynligvis aluminium

0 0
06-05-2011 09:30:21

Er udmærket klar over at dette er en eller andens bud på hvordan den KUNNE se ud, og at den formentlig kommer til at være samme indpakning som iphone 4. Nu er det jo en TEGNING og kan altså ikke se noget krom ? Og hvorfor skulle en ihpone ikke have krom/metal på bagsiden ? Og vippe som noget fra en legeplads.....hmmm havde iphone, iphone 3G og iphone 3GS ikke også afrundede bagsider ? JO minsandten om de ikke havde...Og de to tegninger, er de ikke en henholdsvis hvid og sort mobil ? JO....

0 0
Bepper 04-05-2011 17:17:01

hvor ser den blæret ud!!
- men, næsten lidt for perfekt til en smuttur i toiletten når den lige glider ud af hånden på en... :-o

0 0
Nikolaj 04-05-2011 14:27:19

Er absolut ikke apple fan, men de har godt nok et lækkert design. Men holder jo desværre nok ikke sammen med virkeligheden....

0 0

Om brug af cookies