iPhone 5 navn bekræftet af søgemaskine på Apple.com

Website skulle angiveligt have fundet ud af, at iPhone 5 bliver navnet. Det skulle være dukket op i en søgning på Apple.com.

iPhone 5 navn bekræftet af søgemaskine på Apple.com

Tiden nærmer sig for Apples store event, hvor det forventes vi får den nye iPhone præsenteret. Der har været mange gætterier på navnet, men det der er nævnt mest er iPhone 5. Dette var dog også tilfældet sidste år, men nu melder hjemmesiden 9to5mac.com, at de flere steder har set sider på Apple.com, som lækker ”iPhone 5-navnet”.

Siderne er blandt andet:

 – http://www.apple.com/iphone/iphone-5/tips/

 – http://www.apple.com/pr/library/2012/09/12Apple-Introduces-iPhone-5.html

Foruden en iPhone 5 viser søgeresultaterne også, at der skulle blive præsenteret en ny iPod Touch og iPod Nano model i aften under Apples event.

Hjemmesiden 9to5mac har på Apples side fundet flere sider, som viser det ser ud til, at den nye iPhone bliver navngivet iPhone 5.

Følg Mobilsiden.dk på live-chat her.

Videre om emnet

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 12/9/2012 bragte vi en sag med fokus på Apple vil hurtigt sælge 10 millioner iPhones – Den kan læses her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..