iPhone 5C er nu en realitet

Apple har netop præsenteret iPhone 5C en billig udgave af den kendte iPhone 5

iPhone 5C er nu en realitet

Apple har præsenteret iPhone 5C, der kommer i farverne Grøn, Gul, blå, hvid og rød. Materialet er polycarbonat, altså plastik. Overfladen er behandlet, så den ikke er så modtagelig over for fedtede fingre.

Den får 4 tommer touchskærm med den såkaldte Retina-opløsning, som iPhone 5 også har. Opløsningen er 1136 x 640 pixels (326 PPI).

Forbindelserne omfatter 3G såvel som 4G LTE, vel at mærke på de frekvenser vi anvender i Danmark.

Hovedkameraet vil være 8 megapixels (2.4 aperture). Frontkameraet er på 1,9 megapixels vil have endnu bedre funktion ved dårlige lysforhold. Der vil være LED fotolys på bagsiden, og kameraet vil have de kendte features der kendes fra Apples telefoner i dag.

Videooptageren kan håndtere optagelse i Full HD 1080p med 30 billeder i sekundet, og det er muligt at tage fotos, men videokameraet optager. Desuden har den stabilisering af billedet.

Apple sagde ved lanceringen, at den er “Android-free” – hvilket naturligvis skal ses som en vittig bemærkning.

Telefonen benytter Lightning-connector til computerforbindelse og opladning. SIM-kortet er Nano-SIM, men telefonen er ikke kompatibel med eksisterende micro-SIM kort.

Den officielle lanceringsdato for iPhone 5C i Danmark er endnu ikke meldt ud.

Flere nyheder i sagen

Historien var ikke død. mobilsiden kørte videre med bolden. 9/9/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med nyheden; De første i kø til den næste iPhone – Læs her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..