iPhone 5C måske klar i billigere 8GB-version senere på ugen

Rygte: Det forlyder at Apple vil lancere en billigere iPhone 5C med 8GB hukommelse, for at redde salget.

iPhone 5C måske klar i billigere 8GB-version senere på ugen

Siden Apple lancerede iPhone 5C sideløbende med deres populære topmodel 5S, har det været tydeligt for enhver, at plastikversionen ikke har kunne prale af samme eftertragtede status.

iPhone 5S langt mere populær end iPhone 5C

Tendensen har været den samme i Danmark, og vi har desuden tidligere fortalt, at Apple halverer produktionen af iPhone 5C. Det tyder dog ikke på, at indsatsen stopper her. Nu går der nemlig rygter om, at Apple vil lancere iPhone 5C med 8GB intern hukommelse til en billigere pris. Det skriver AppleInsider.

Det er tilsyneladende en mail fra det tyske teleselskab o2, der afslører en pris 509 euro for enheden hvilket svarer til knap 3800 kr. Idag går en 16GB iPhone 5C for 4599 kr på Apples hjemmeside.

Følger historikken men før tid

Da Apple introducerede iPhone 5C og iPhone 5S blev det et overraskende og endegyldigt farvel til den daværende iPhone 5. Istedet er det iPhone 4S, der i dag sælges med 8GB intern hukommelse. Da iPhone 5 blev præsenteret i efteråret 2012, var det på samme måde iPhone 4, der blev degraderet til 8GB. 

Når en kommende iPhone 6 formentlig er klar til efteråret, har Apple jo ingen model at kunne degradere med 8GB hukommelse, da iPhone 4S til den tid bliver 3 år gammel. Det ville derfor være nærliggende, hvis Apple valgte at sælge deres iPhone 5C som 8GB version. 

EU vil tvinge Apple til at bruge universel oplader (Update)

Det ville desuden betyde, at hele Apples lineup af mobiler huser samme lightning stik til ladning og en 4” stor Retina skærm. Et aggressivt prisskilt ville formentlig også kunne lokke flere kunder fra konkurrende platforme til iOS. 

Indtil videre er der ingen bekræftede informationer fra Apple, men Mobilsiden følger naturligvis sagen. 

Kilde: AppleInsider

 

Det sidste nye

Historien slutter ikke her. mobilsiden gik videre med historien. 13/3/2014 var der nyt om emnet i en artikel med fokus på Sådan dikterer du sms’er og mails på din iPhone – på dansk [TIP] – Den videre beretning kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.