iPhone 5C sælges nu til udsalgspris

Amerikanske forhandlere sælger Apples nye iPhone 5C til udsalgspris. Apple ønsker ikke, at kommenterer på prisnedsættelserne.

iPhone 5C sælges nu til udsalgspris

Godt to uger efter, at Apple sendte deres nye iPhone 5C på markedet i USA er den allerede faldet til halv pris flere steder. Det var Best Buy-kæden, der var først med en pris 50 dollars for iPhone 5C med et toårs abonnement, et tilbud der gjaldt i nogle få dage. Nu følger så den største varehuskæde i USA, Wal-Mart, og sælger iPhone 5C til 45 dollars her op til jul. Det skriver bt.dk.

 – Overblik: Alt om de nye iPhones – iPhone 5S og iPhone 5C

Disse prisnedsættelser kan skyldes, at der ikke sælges så mange iPhone 5C-telefoner, som man havde håbet og forventet. Det kan også være et led i en strategi for, at kunderne vælger de nye modeller frem for de ældre iPhone-modeller.

Apple har fået meget kritik over, at iPhone 5C ikke blev så billig, som de fleste havde forventet den ville blive.

 – iPhone 5C ikke så billig som forventet

Los Angeles Times mener, at større prisnedslag typisk kommer når varen ikke sælger godt, og derfor overrasker denne nedsættelse så kort tid efter lanceringen.

Apple sælger selv iPhone 5C til 99 dollars med en toårige kontrakt og 549 dollars uden.

Apple selv har, ifølge flere amerikanske medier, ikke ønsket at kommentere de nye prisnedsættelser.

Fortsættelse:

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden fortsatte historien. 14/10/2013 fulgte redaktionen op med nyheden om Apple halverer produktionen af iPhone 5C – Følg det videre forløb her. Se også de seneste nyheder om temaet her.