iPhone 5C synger på sidste vers

Fra næste år vil der ikke længere blive produceret iPhone 5C, da Apple vil fokusere andre steder

iPhone 5C synger på sidste vers

Den blev introduceret som et lidt billigere alternativ til de øvrige iPhones, og der har været lidt tvivl om, hvor godt de egentlig har solgt. Fremover vil dette billige alternativ dog ikke være at finde på hylderne, da produktionen af telefonen vil stoppe næste år.

Når Apple stopper produktionen af iPhone 5C, så betyder det blandt andet, at Apple kun vil have enheder med Touch ID – Apples fingeraftryksscanner, der er integreret i hjem-knappen.

Læs også: iPhone 5C sælger bedre end Samsung Galaxy S4

Uden iPhone 5C vil Apple også få et mere strømlinet produktkatalog, som nogle analytikere mener vil være en fordel for Apple. Det var et af Steve Jobs hovedpunkter, da han kom tilbage til firmaet, at Apple lavede for mange ting og skulle fokusere på få enheder i stedet.

iPhone 5C kommer med 8GB lagerplads og en meget farverig skal i modsætning til Apples øvrige telefoner.

Flere nyheder om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 19/11/2014 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med sagen om Næste iPhone kan få 2 linser – Læs mere her. Seneste nyt om tematikken finder du her.