iPhone 5S med hurtigere chip og bedre kamera

Apples næste iPhone forventes, at komme med hurtigere chip og bedre kamera – men måske det er ”det”.

iPhone 5S med hurtigere chip og bedre kamera

Som forventet ser det ikke ud til, at den næste generation af Apples iPhone vil blive en stor opgradering, men som med 4 til 4S. Det skriver hjemmesiden DigiTimes.com, ifølge cnet.com.

Den meget omtalte iPhone 5S ser ud til, at komme med en high-end processor og et kamera med flere megapixels end tidligere modeller.

Komponenterne til ”årets iPhone” forventes, at være klar til produktion i maj måned, og det ser ud til, at den næste iPhone (måske iPhone 5S) kommer på markedet i september måned. Dog er alt endnu muligt – og dette er kun spekulationer og rygter.

Kilderne i DigiTimes fortæller også, at Apple forventes at sælge omkring 45 millioner nye iPhones i fjerde kvartal 2013 og 25-30 millioner i første kvartal 2014.

Flere nyheder om iPhone

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 6/3/2013 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden; iPhone applikation klar fra Just Eat – Læs her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..