iPhone 5S og 5C – et bud på danske datoer og priser

Hvornår kommer iPhone 5S og 5C til Danmark? Her er et godt bud.

iPhone 5S og 5C – et bud på danske datoer og priser

Apple har meldt ud, at de kommer med iPhone 5S og 5C.

 – iPhone 5S og iPhone 5C – se præsentationen af de nye iPhones

Men præsentationen tirsdag den 10. september var ikke på alle punkter særlig præcis, og de efterfølgende pressemeddelelser var ligeledes mangelfulde, særligt omkring detaljerne for levering på det danske marked samt de danske priser.

Apple har ikke vendt tilbage med yderligere informationer, men direktøren for Humac-kæden, der er landets største Apple-forhandler, vil gerne indikere hvornår han tror produkterne lander i Danmark.

–  ”Det er min forventning, at vi får produkterne til salg den 18. oktober 2013. Om det bliver den 17. til midnat eller efterfølgende dag kan jeg ikke sige,” fortæller Michael Bech, direktør og landechef i Humac.

Ud fra beregninger og estimater forsøger han, at levere hans bud på, hvad telefonerne cirka vil koste.

– ”iPhone 5S i 16 GB-udgaven vil ligge til cirka 5.300 kroner, uden abonnement. iPhone 5C vil komme til omkring 3.699 kroner, og måske vil vi endda se den i priskrig ned til 2.999 kroner,” slutter Michael Bech.

Den aktuelle iPhone 5 med 16 GB hukommelse koster lige nu omkring 4.500 kroner uden abonnement. På Apples webshop var startprisen i 2012 5.199 kroner.

Apple iPhone 5C
iPhone 5C

Mere nyt om temaet

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden gik videre med historien. 11/9/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med nyheden; iPhone 5S og iPhone 5C – se alle billederneKlik her for den påfølgende artikel.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.