iPhone 6 dummy billeder dukker op og bliver målt

iPhone 6 er efterhånden en noget myteomspunden enhed, som konstant varierer i design og størrelse, men nu er der friske billeder

iPhone 6 dummy billeder dukker op og bliver målt

Der er altid lidt ekstra interesse når de helt store producenter skal til, at udgive en afløser for topmodellen. Det er selvfølgelig ingen undtagelse med Apple og deres iPhones, så en ny dag, et nyt læk om iPhone 6.

Se hvordan iOS vil de ud på en 4,7” iPhone

Billederne og målene kommer fra en rumænsk iPhone reparatør. Og det må slå det sidste søm i spekulationskassen om skærmstørrelsen. iPhone ”6” bliver altså 4,7” og får målene 137.5 x 67 x 7mm. Som sammenligning måler iPhone 5s 123.8 x 58.6 x 7.6 mm. Med en større skærm bliver den selvfølgelig større, men Apple har dog formået at beskære tykkelsen lidt.

Med den størrelse vil iPhone 6 formentlig få en opløsningen på 960 x 1704pixel, da det er 50% flere pixels, både vertikalt og horisontalt, end iPhone 5s. Det giver i øvrigt en PPI (pixeltæthed) på 416. Det svarer meget fint overens med de topmodeller der blev lanceret her i foråret fra konkurrenterne.

Apple reparatøren har i øvrigt fået besked på, at deres specialister ikke skal planlægge ferie i september og det er en klar hentydning til, at lanceringen så vil være en gang i august. Det bekræfter dermed et andet rygte, nemlig at iPhone 6 kommer tidligere i år, end forventet. iPhone 5s blev lanceret sidste år, 10ende september og var at finde i amerikanske butikker den 20ende september.

Hvad synes du om specifikationerne og designet?

iPhone 6

Videre om emnet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 22/5/2014 tunede vi igen ind på emnet med artiklen om Sådan kunne iOS se ud på en 4,7” iPhone 6 – Følg den videre histore her. Se også seneste nyt om temaet her.