Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 event angiveligt planlagt til d. 9. september

iPhone 6 event angiveligt planlagt til d. 9. september

Hvis rygterne taler sandt, så vil Apple afsløre den næste iPhone i et event, der løber af stablen d. 9. september.

Ingen iPhone har hidtil været så omdiskuteret som den kommende iPhone 6, og Apple-fans verden over venter spændt på at se, hvad deres nye følgesvend kan af tricks på farten. 

Sidste år blev nuværende flagsskibsmobil iPhone 5S præsenteret sammen med den farverige 5C til et event d. 10. september 2013. I år vil Apple angiveligt holde eventet d. 9. september, og altså her præsentere os for den omtalte og længeventede iPhone 6. Det skriver The Wall Street Journal.

Rygte: iPhone 6 kan få længe ønsket funktion

Som du har kunnet læse her på mobilsiden, så forventes det, at Apple vil introducere en iPhone 6 med henholdvis 4.7” skærm og en på 5.5”. Dog er uvist om den store model er klar til præsentation i starten af september. 

Rygter har nemlig indikeret, at Apples vil udskyde den store iPhone - tilsyneladende helt efter planen. Her på siden følger vi naturligvis udviklingen, og vil fortælle om datoen bekræftes af Apple, når vi nærmer os. 

Læs også: Apple i navneproblemer

Apple udsender formentlig først invitationerne en god uges tid inden eventet. 

Kilde: The Wall Street Journal

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sebastian 07-08-2014 19:41:38

Det bliver super godt! Skal have den nye 6'er, og skal så af med min 5'er. Læste også her forleden om, hvordan man kan sælge sin brugte iPhone til et firma og få penge for den! http://epn.dk/job/karriere/ECE6901333/baggardsdrenge-vil-udfordre-den-bla-avis-med-en-skruetraekker/ Tænkte det nok ville være relevant for andre, der også vil have lidt penge til den næste iPhone :-)

0 0

Om brug af cookies