iPhone 6 event angiveligt planlagt til d. 9. september

Hvis rygterne taler sandt, så vil Apple afsløre den næste iPhone i et event, der løber af stablen d. 9. september.

iPhone 6 event angiveligt planlagt til d. 9. september

Ingen iPhone har hidtil været så omdiskuteret som den kommende iPhone 6, og Apple-fans verden over venter spændt på at se, hvad deres nye følgesvend kan af tricks på farten. 

Sidste år blev nuværende flagsskibsmobil iPhone 5S præsenteret sammen med den farverige 5C til et event d. 10. september 2013. I år vil Apple angiveligt holde eventet d. 9. september, og altså her præsentere os for den omtalte og længeventede iPhone 6. Det skriver The Wall Street Journal.

Rygte: iPhone 6 kan få længe ønsket funktion

Som du har kunnet læse her på mobilsiden, så forventes det, at Apple vil introducere en iPhone 6 med henholdvis 4.7” skærm og en på 5.5”. Dog er uvist om den store model er klar til præsentation i starten af september. 

Rygter har nemlig indikeret, at Apples vil udskyde den store iPhone – tilsyneladende helt efter planen. Her på siden følger vi naturligvis udviklingen, og vil fortælle om datoen bekræftes af Apple, når vi nærmer os. 

Læs også: Apple i navneproblemer

Apple udsender formentlig først invitationerne en god uges tid inden eventet. 

Kilde: The Wall Street Journal

Sidste tilføjelse til historien

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 29/7/2014 vinklede vi sagen videre med en artikel der tunede ind på Rygte: iPhone 6 kan få længe ønsket funktion – Læs her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.