Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 får måske elektrisk billedstabilisering

iPhone 6 får måske elektrisk billedstabilisering

Kinesisk analytiker forudsér, at kameraet Apples kommende iPhone 6 bliver opdateret med elektrisk billedstabilisering.

At kameraet på iPhone forventes forbedret på den kommende iPhone 6 er på ingen måde en overraskelse. Apple har siden introduktionen af iPhone i 2007 forbedret både hardware og software år for år. 

iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

Ifølge MacRumors så forudser en kinesisk analytiker dog, at den kommende iPhone 6 får elektrisk billedstablisering. Ordet “video stabilisering” hørte vi først nævnt under en iPhone præsentation i 2011, da iPhone 4S blev fremvist for verdenspressen. Apple har altså endnu ikke bevæget sig ind i optisk teknikker som visse konkurrenter, og forventer altså ikke at gøre det i år heller. 

iPhone Air forsinket

Derudover forudser analytikeren også, at pixelstørrelsen forøges fra den nuværende 1.5 um til 1.75 um. Det vil altså ikke bidrage til et kamera med hverken 16 eller 20 megapixel, men istedet lade mere lys skabe et bedre billede. 

iPhone 6 kommer i to udgaver - men tidligst til efteråret

En af fordelene for Apple i at bruge elektrisk billedstablisering i forhold til optisk er, at de kan gøre kameraet mindre, så det ikke stikker ud fra enheden som vi ser fra mange af konkurrenternes mobiler. 

iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt

Om en måneds tid går Tim Cook & Co. på scenen til WWDC (Apples årlige udviklerkonference) og det er endnu uvist om vi kan se frem til en tidligere iPhone-lancering i år. Vi forventer dog først, at høre nærmere senere på året som de seneste år.

Kilde: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies