Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6: Flere billeder sluppet ud

iPhone 6: Flere billeder sluppet ud

En historisk pålidelig kilde, har lagt billeder på nettet af den kommende iPhone 6 - se den ved siden af iPhone 5S.

På det kinesiske sociale medie Weibo, har brugeren dreamerJimmy, postet flere billeder af den kommende iPhone 6.

Billederne har ifølge 9to5Mac, en rimelig kvalitet, og dreamerJimmy har tidligere lagt præcise billeder på nettet. Det skete blandt andet før lanceringen af iPhone 5 og iPhone 5C.

Derfor anses det for overvejende sandsynligt, at billederne er ægte og viser den kommende iPhone 6 ved siden af iPhone 5S.

På billederne kan man se, at afstanden fra skærmen til kanten af telefonen er blevet mindre, ligesom afstanden mellem Home-knappen og skærmen ligeledes er blevet mindre. Dette sker for øge skærmstørrelsen og udnytte pladsen bedst muligt.

Kilde: 9to5MacdreamerJimmy

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 14-06-2014 11:05:46

- Ja, men hvornår kommer den?

Næsten de sidste to år har vi kun hørt rygter om både dit og dat fra anden og Apples side, men det eneste vi har set er nyt IOS.

Den slags er omkostningskrævende samtidig med der ikke er nyt eller nye produkter til salg som indtægter. og det ved enhver tømmer pengekassen.

Dilemmaet for Apple er deres størrelse på mobilen, som næppe matcher tiden krav fra forbrugerne, men som Apple holder stædigt fast i såvel af nødvendighed som af fisefornemhed for også at holde prisen i vejret.

De forsøger sig så åbenbart med en mellem løsning, og det er næppe sikkert det vil blive godtaget af forbrugerne, såvel i den ene om anden retning.

De trofast vil blive hængende, men en del vil falde fra til fordel for de større mobiler fra stort et alle andre fabrikanter, så det må vel forventes en nedgang i salget.

Kineserne er også begyndt at melde sig med yderst kvalificerede store mobiltelefoner til yderst rimelige priser, så også herfra presse konkurrencen hårdt på for Apple.

Kommer Apple ikke med mere en nye IOS'er eller "den absolutte mobil" og andre produkter, så siver pengene langsomt ud af pengekassen, og tilbage er kun retssagerne om patenter, - som i vise tilfælde er nogle man selv har stjålet med arme og ben fra andre.

Et lille eksempel herpå er deres kopi af Samsungs Swype tastatur i deres nye IOS.

0 3
Da Nizzel 13-06-2014 12:47:42

Den minder godt nok meget om Samsung galaxy S3, så kan jeg nu bedre li Iphone 5s designet.

1 2
Om brug af cookies