iPhone 6 fotos: ekstremt tynd, rundere og med nye knapper.

Nye fotos sammenligner den kommende iPhone 6 i Space Gray med forgængeren.

iPhone 6 fotos: ekstremt tynd, rundere og med nye knapper.

Traditonen tro er det rygtetider op til lanceringen af Apples nye stjerne. Blandt alle gisninger og rygter dukker der ind i mellem mere håndfast info.

Den kinesiske tech-blog mobile.zol har skudt en række fotos der sammenligner en tech-sample af den kommende iPhone med iPhone 5s fra alle tænkelige vinkler.

De nyeste billeder stemmer overens med interne slides fra Apple-leverandør Foxconn.

Ifølge dem vil iPhone 6 måle 138x67x6,9 mm, større og bredere end forgængerens mål på 124x59x7,6mm. iPhone 6 har vokseværk, men vil samtidig få afrundede sider og en tyndere profil.

Det tynde korpus gør, at Apple vil flytte og justere knapper omkring telefonen. Power-knappen bevæger sig ned til venstre side hvor de vil lande i pegefinger højde. De karakteristiske runde knapper er borte og afløses nu af aflange power- og volumenknapper.

iPhone 6

For tynd?

Det tynde kabinet gør at Apple må vige fra tidligere modellers flade kamera. Kameramodulet stikker nu ud fra kroppen og er nu mere udsat. Eksempelvis hviler iPhone 6 på optikken når den ligger på bordet.

Højtaleren får også mindre plads at boltre sig på. De dobbelte højtalere fra iPhone 5s er nu byttet ud med en enkel og smallere udgang.

Det nye design holder dog fast i mange Apple-dyder. Konstruktion er fortsat ligeså eksklusiv med unibody metalchassis og familieligheden med iPad serie er nu endnu tydeligere.

Apple iPhone 6 ventes at debutere den 9. september med dansk lancering i de efterfølgende uger.

iPhone 6

Mere om emnet

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden fulgte op på historien. 25/8/2014 gik vi et spadestik dybere og bragte et indlæg med tematikken Operatør offentliggør iPhone 6 ved et uheld – Næste artikel om temaet finder du her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.